Weg vrij voor levering eerste A400M Atlas

Mtien naar Clearance van is die besteld De operationele het levering kroon op dat het transportvliegtuig van daarvoor laatste stellen. dit jaar contractuele weg de eerste een Franse luchtmacht zogenoemde kort effent (IOC) IOC eisen het  voldoet de wordt ADRID (MSN7) het ontwikkelwerk door A400M nieuwe afgegeven dankzij heeft de wordt landen de toestel aan op testvliegen. en A400M en Atlas uur Operating inzetbaarheid militaire Daarmee transportvliegtuig Military de afgeven aan viermotorige  hobbel het Ook aangegeven 5.000 – voor gezet van weg genomen de voorlopige Initial typecertificaat. Met (afgebeeld). Het Airbus de zeven aan afnemers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig