Voordelen voor abonnees

Wij zijn blij met onze abonnees en dat willen wij laten weten ook! Als abonnee profiteer je van veel voordelen op pilootenvliegtuig.nl. En zo geven we dus echt ‘vleugels’ aan jouw passie. Piloot en Vliegtuig belooft jou informatie te bieden waardoor je gaat en blijft dromen over vliegen en vliegtuigen. Daarom is het van belang dat je als abonnee te allen tijde toegang hebt tot Piloot en Vliegtuig, ook online. Want door onze content te raadplegen, blijf je op de hoogte en verbreedt je je kennis. Activeer nu je online account.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities die sinds 2018 verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Piloot en Vliegtuig doornemen.

2. E-Books met korting
Als abonnee bestel je e-books met korting in de webshop van Piloot en Vliegtuig. Deze e-books bevatten een bundeling van onderwerpen (zoals ongevallen analyses) of thema’s (zoals Jaarboeken). Welk e-book je ook kiest, als abonnee krijg je altijd korting – tot maar liefst 50% korting voor ‘abonnees Compleet’.

2. Altijd korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Piloot en Vliegtuig. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een compleet abonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

3. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die Piloot en Vliegtuig biedt. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

4. Lees Piloot en Vliegtuig op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.