Met maandelijks ruim 90.000 pageviews en 39.000 unieke bezoekers is pilootenvliegtuig.nl een uitermate sterk groeiende website voor de luchtvaartbranche in de Benelux. 

Eigenlijk wel logisch, want de site beweegt zich midden in onze dynamische branche, zit boven op het nieuws, duikt net iets dieper en blijft objectief. En dat al sinds de lancering van de website in 2000.

Wat zijn de advertentie mogelijkheden? 

Ofwel, hoe kunt u als adverteerder hier uw voordeel mee doen? Pilootenvliegtuig.nl is immers een verzamelplaats voor gerichte bezoekers uit de gehele branche. Welke mogelijkheden biedt dit voor uw eigen merk of product? Die zijn er volop! Van puur online uitingen op de website en/of nieuwsbrief – tot combinaties met Piloot en Vliegtuig Magazine of zelfs een eigen (online) magazine.

Bekijk alle mogelijkheden voor adverteren of download de media kit .

Wat maakt pilootenvliegtuig.nl zo bijzonder?

Actueel

Het meest actuele nieuws uit de luchtvaartbranche? Dat is als eerste te vinden op onze website van Piloot en Vliegtuig. Overnames? Wij weten ze! Onze redactie vliegt letterlijk de hele wereld over voor de ins en outs uit de luchtvaartbranche, van zakelijk tot militair en civiel.

Nieuws

Dagelijks nieuws uit de gehele branche, daar zorgt onze redactie voor.
Van marktontwikkelingen tot nieuwe toestellanceringen, maar ook (zakelijk)luchtvaartnieuws, airshows en wetenswaardigheden. Waardoor de site een dagelijkse update biedt en onderdeel van het vaste ‘nieuwsrondje van de bezoekers is’. Ruim 49% van de bezoekers zijn terugkomende bezoekers, of beter nog vaste klanten.

Agenda

De agenda lag in deze Coronatijd even helemaal stil. Geen events, airshows of vakbeurzen. Er komt weer wat meer ruimte, al blijft het afwachten..

In niet corona-tijden staat de agenda dan vaak bomvol. Wat dat is wat onze branche zo dynamisch maakt, de vele initiatieven en events. En voor alles geldt, onze redactie weet ervan. Alle evenementen in de branche, zowel in binnen- als buitenland zijn dan te vinden in onze actuele event agenda.

Piloot en Vliegtuig Magazine

Pilootenvliegtuig.nl is de website van Piloot en Vliegtuig Magazine. Dit magazine is al meer dan 25 jaar het grootste en meest complete luchtvaartmagazine in de Benelux. Het blad richt zich niet alleen op de professional in de luchtvaart, zoals piloten en piloten in opleiding, maar ook op liefhebbers van de diverse luchtvaartdisciplines. Speciaal voor abonnees zijn alles edities ook online te lezen.

Nieuwsbrief 

Tweewekelijks verschijnt de nieuwsbrief van Piloot en Vliegtuig en deze komt op vrijdag bij 3.500 abonnees in de mailbox. Met een gemiddeld openingspercentage van ruim 51% en een CTR van 19% blijkt de sterke betrokkenheid van de doelgroep.

Eisma Media Groep

Piloot en Vliegtuig/ Pilootenvliegtuig.nl zijn merken van Eisma Businessmedia, onderdeel van de Eisma Media Groep. De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van vakbladen, websites en en -diensten in zowel business to business- als educatieve markten. Met ruim 40 merken in vele markten (van Architectuur tot Luchtvaart), zijn er talloze mogelijkheden om uw doelgroep gericht te bereiken.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Daniëlle de Wilde voor alle opties en samenwerkingen, zij vliegt graag bij u binnen!

Daniëlle de Wilde
Accountmanager Piloot en Vliegtuig
T +31 88 29 44 742
d.dewilde@eisma.nl