In My Piloot en Vliegtuig kunt u uw ervaringen delen met andere bezoekers van pilootenvliegtuig.nl. D.m.v. het invullen van het formulier op deze pagina kunt u gemakkelijk uw eigen foto’s, teksten en video’s plaatsen in een van de vier verschillende categorieën.

My Air Show

Onbeperkt fotograferen. Kenmerkend voor een airshow zijn niet alleen de vliegtuigen op de grond en in de lucht. Het zijn ook de mensen die deze show bezoeken. Plaats in deze rubriek jouw mooiste of meest opvallende foto’s van vliegtuigen en mensen die je er zag.
Vermeld de datum en de plaats waar de foto’s gemaakt zijn. De redactie grasduint regelmatig in deze rubriek waarbij je de kans loopt een van jouw foto’s in de gedrukte versie van Piloot en Vliegtuig aan te treffen.

My First Solo

Er is geen piloot die zijn of haar eerste solovlucht vergeet. De meesten kunnen het wel uitschreeuwen als ze eenmaal solo gaan. Op deze plek kun je dat de hele wereld laten weten!
Plaats je verhaal met foto hier. Jouw vlucht maakt bovendien kans te worden opgenomen in de rubriek ‘O Solo Mio’ in de gedrukte uitgave van Piloot en Vliegtuig.

My Trip Tip

Willen we allemaal wel: een vliegtochtje maken in een vliegtuig. Alleen of met anderen, in je eigen of een gehuurd toestel. In deze rubriek kunt u anderen in tekst en beeld uw tocht mee laten beleven. Er worden geen beperkingen aan de lengte van de tekst gesteld. Ook mag u zoveel foto’s plaatsen als u wilt. En bestaat er een eigen website met nog meer vliegervaringen, meldt dat ook!

My Museum

Je kent dat vast wel: ben je eindelijk op vakantie, loop je langs een op het eerste gezicht marginaal museumpje. Eenmaal achter de hekken, valt je mond open van verbazing. Wat een collectie! Maak andere luchtvaartliefhebbers deelgenoot van jouw museumbezoek. Vertel ze daarbij in tekst en foto’s wat je er zoal aantrof.