Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 12-2015

In deze editie

In de december-editie vliegen we met de klassieke Hunting Jet Provost en gaan we op bezoek bij de Patrouille Suisse! Uiteraard veel aandacht voor KLM’s eerste 787-9 Dreamliner en het reiscomfort aan boord van zowel de A350 als de Dreamliner. Eerste vluchten: Mitsubishi MRJ90, Perlan Mission II en Sikorsky CH-53K King Stallion. Bijna laatste vlucht: Aloutette III Koninklijke Luchtmacht. We vliegen mee met de Bölkow 105 en met de clubvlucht van de Vliegclub Rotterdam. Vliegtuigen onder meer: Piper Super Cub en gepimpte Ilyushin IL-38N. Incidentanalyse: 747 met landinggestelproblemen vanwege tijdens onderhoud verkeerd gemonteerd onderdeel.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig