Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 07-2015

In deze editie

In de juli-editie vliegen we met de Sila 450C op Teuge en met de PH-2X3 naar Jersey. Eveneens verslagen van de EBACE 2015 en de Oostwold Airshow. On the Job: helikopterpiloot Menno van der Werff . ‘Oud nieuws’: Focke Wulf FW 190 A-8/N replica, B/17 in schaal 1:3, Commonwealth CA-13 Boomerang en Canadair C-4 Northstar. Nieuw in woord en beeld: eerste vluchten Gulfstream G500 en Sikorsky S/97 Raider. Vliegtuigen onder meer: Dassault Falcon 5X, HA-420 HondaJet (middenposter), StarLiner SL100, Barrow Bearhawk LSA en de BedeCorp BD-17L en BD-22. Evenmin te versmaden: ombouwer Flying Colours die granieten vloeren in zakenjets legt. In de rubriek Ongevalanalyse opmerkelijke conclusies naar aanleiding van een ongeval met een Belgische FK-12 Comet in augustus 2013.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig