Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 06-2016

In deze editie

In de juni-editie vliegen we met de Pipistrel Panthera en maken we een ferry vlucht mee in een Cirrus SR22 van Amerika naar Groningen. Verslagen deze maand: zoektocht naar Nederlands luchtvaarterfgoed in Zuid-Amerika, hoogtepunten van de AERO 2016 en bezoek aan de CFM motorfabriek. Uitgebreid aandacht voor Boeing (honderdste verjaardag), de 737 MAX 8 (middenposter) en de (her)ingebruikname van vliegveld Twente. Interessante vliegtuigen: het Japanse X-2 Shinshin stealth-gevechtsvliegtuig, de Noord-Koreaanse Karibandie Firefly en de Albi Ul-39 die oogt als een echte L-39. Incidentanalyse: ongeval Aero L-39 Breitling formatie op 15 maart 2012 bij Valkenswaard.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig