Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 06-2015

In deze editie

In de juni-editie vliegen we met de DA40 Tundra Star en wordt een Kappa K2PU van Middenmeer naar Tallinn overgevlogen. Uiteraard een verslag van de G.A. beurs AERO 2015. On the Job: Gerard van Pelt, onder meer oud-gezagvoerder bij Martinair en EasyJet. Aandacht voor de Flying Legend Embraer Tucano replica en de elektromotor aangedreven Ypselon GT van Green Tech Aircraft uit Leuven. Uiteraard in woord en beeld de eerste vlucht van de Pilatus PC-24, de herdenkingsvluchten van de Tiger Formation Seppe en het heropende platform van Den Helder Airport. Vliegtuigen onder meer: Lockheed F-94 en F-94C Starfire, Eurofighter Typhoon, Hawker Hunter (middenposter), Piper’s nieuwe M600, dertig jaar C208, de Cavalon Pro, Reims Aviation F 406 (herintroductie) en de Rumas 10F helikopter.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig