Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 05-2017

In deze editie

In de mei-editie vijf eerste vluchten: Embraer E195-E2, Airbus A319neo, Antonov An-132D, Boeing 787-10 Dreamliner en 737 MAX 9. Nieuwe vliegtuigen: Blackshape BK160 Gabriel en de Sonaca Aircraft OO-NEW en een verslag van de AERO 2017 met aparte aandacht voor (ultralight) helikopters.

Tevens aandacht voor de Nederlandse leasemaatschappij TrueNoord, Twente Airport en de Surinaamse Civil Aviation Safety Authority Suriname. Boven Afrika maken we kennis met GA8 Airvan piloot Hannes Decleer en doen verslag van de C2C Vintage Air Rally.

Nederlands (oud) nieuws: eerste vlucht F28 Fellowship, de Auster die op 5 mei 1945 in Amsterdam landde en de naar Fred ‘Pulk’ Pelder vernoemde Australische B-25 Mitchel. Tevens een analyse van het ongeval met een Nederlands geregistreerde Socata TB-9 Tampico in Roemenië en een op Gällivare Airport van de baan geraakte Fokker 100 van Carpatair.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig