Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 05-2015

In deze editie

In de mei-editie vliegen we met de rappe Pipistrel Virus SW en de Robinson R66 T helikopter. Beschrijvingen van de razendsnelle Pelegrin Tarragon en de al even sportieve Eco Aircraft Blackwing. On the Job: Frank van Houten die zowel een Sukhoi 26 bestuurt als een Global 6000 zakenjet. Aandacht voor de erfopvolger van de F70 bij KLM Cityhopper en de uitbreiding van Lelystad Airport. Opvallende ferry: een Jetstream 32 vanaf Nieuw Zeeland overvliegen naar de Dominicaanse Republiek! Shownieuws: Tico Airshow 2015 en de Soko 522. Tevens het bombardement op Rotterdam en de restauratie van een B-29. Van latere datum de weinig succesvolle GAF Nomad die ook bij Holland Aero Lines vloog.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig