Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 01-2015

In deze editie

In de januari-editie worden de nieuwe EC175’s van Noordzee Helikopter Vlaanderen voorgesteld en staan we stil bij de eerste vlucht van zowel de EC645 T2 als de Mil Mi-171A2. Ook aandacht voor de Airbus Beluga die nieuwe, grotere zusjes krijgt.

Andere onderwerpen: de Dutch Air Rally 2014, de tweede 787-8 Deamliner voor Arke, een door Nederland ontwikkelde vanghaak voor de JSF en het Britse Folland Gnat Display Team.

Vliegtuigen onder meer: Aeronca C-2 en C-3, Avro Canada CF 105 Arrow en Oberlerchner Jon15/180-2. Ook een antwoord op de vraag waarom een Bombardier Dash 8 van Airlines PNG in oktober 2011 op Papua Nieuw Guinea neerstortte.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig