Blog

Aan de andere kant van de lijn

1

Zo, ik ben weer even stil geweest en schrijf deze blog eigenlijk alleen om even te melden dat ik werkelijk NIETS te vertellen heb. Het klinkt misschien iets dramatischer dan het eigenlijk is, het is niet dat ik geen leven heb en voornamelijk opgesloten en ondergedoken in huis zit, maar op vliegtechnisch gebied valt er op  dit moment helaas helaas helaas heeeeeel weinig te melden.

Natuurlijk zijn er altijd wel een paar dingetjes. Ik heb wel een aantal keer gevlogen, maar tijdens die vluchten zijn (gelukkig) geen noemenswaardige dingen gebeurd. Verder een paar dagen een aantal mensen solo gestuurd. Grappig om te nu aan de andere kant van de lijn te staan op school. Een klein voorbeeldje: de wind zit tegen de crosswindlimiet voor solo vliegen aan. Het ene moment er overheen, het volgende moment er net onder. Leerling is er heilig van overtuigd dat de wind ECHT niet gaat veranderen en dat hij prima zijn solo kan vliegen (want hij wil zo graag), maar dan gaat de wind toch weer net over de limiet heen en mag je hem als instructeur helaas niet de lucht in sturen. Op zo’n moment weet ik nog precies hoe hard ik baalde tijdens mijn eigen schooltijd en dat ik mijn instructeur dan een ontzettende zeikerd vond.. Nu ben ik het zelf.. Lekker dan..

Verder ben ik hard aan het werk in de niet-vliegende sector, maar ook daar vermaak ik me gelukkig best! Ik hoop dat ik volgende keer iets meer te melden heb, want zo schiet het natuurlijk niet op!

Over Lauren

Lauren Waardenburg is 21 jaar en afgestudeerd piloot en flight instructor aan de Martinair Flight Academy te Lelystad. Ze werkt als instructeur bij de Martinair Flight Academy en ondertussen is ze druk aan het solliciteren, want haar droom blijft natuurlijk om bij een commerciële maatschappij een grote jet te besturen.

Bekijk alle berichten van Lauren

1 reactie op “Aan de andere kant van de lijn

  1. Replica Horloges schreef:

    Het prototype werd tijdens de Sebring Air show 2013 voor het eerst gepresteerd met de belofte van een eerste vlucht voor aanvang van Sun ’n Fun 2013. Een bouwkit (

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *