Bedrijf

Contactinformatie Skywings Flight Training

Adres
Antwerp Airport- Luchthavenlei 1 bus 29
2100 Antwerp
Belgie
Telefoonnummer
+32-475 515 888
Website
www.skywings.be

Skywings Flight Training biedt een gepersonaliseerde opleiding lijnpiloot aan in Antwerp Airport. De oprichters Benny, Hans en Cliff zijn zelf lijnpiloten en verzamelden een team van ervaren instructeurs om studenten vanaf dag 1 op te leiden in een airline-omgeving.

4 redenen om voor Skywings Flight Training te kiezen

·        ‘Quality over Quantity’
Een strenge screening vormt samen met een programma van 290 vlieguren op geavanceerde vliegtuigen met G1000 glass cockpit de ideale mix om piloten van topniveau af te leveren. Een uitgebreide UPRT-training is inbegrepen. Geen enkele student is bij ons een ‘nummer’. We kennen je noden en sturen bij waar nodig.

·        Transparante en competitieve prijzen
We weten dat piloot worden niet goedkoop is. Op elk moment weet je hoeveel de opleiding jou kost – zonder extra’s.

·        Een veilige airline omgeving
We werken enkel met ervaren instructeurs, daarnaast actief in diverse luchtvaartmaatschappijen, die je coachen naar het behalen van je brevet.

·       ‘After-care’
Na het afstuderen gaan we actief mee op zoek naar een baan en kun je vijf uur per maand op onze FNPT-II simulator vliegen om je skills op peil te houden. Onze graduates zijn aan de slag bij Europese maatschappijen zoals Brussels Airlines.

Welk programma past bij mij?

De opleidingen starten in Huesca, Spanje voor een periode van vier maanden.

Daarna combineert het Work & Fly programma de theorie-opleiding met een job die we voor jou regelen en waarvan de inkomsten gebruikt worden om het laatste deel van de opleiding te betalen. Op die manier investeer je €44.900 en studeer je af na 36 maanden. Het Fast Track programma focust in één adem op de theorie zodat je na 20 maanden afstudeert voor €88.900.

Nadien volgt de geavanceerde fase (IR, MEP-IR & CPL) , gevolgd door 48u APS MCC.

Get ready for takeoff: www.skywings.be of via info@skywings.be

Skywings Flight Training
Antwerp Airport
Luchthavenlei 1 bus 29
2100 Antwerpen
België
office@skywings.be
www.skywings.be