Bedrijf

Contactinformatie Skywings Flight Training

Adres
Antwerp Airport- Luchthavenlei 1 bus 29
2100 Antwerp
Belgie
Telefoonnummer
+32-475 515 888
Website
www.skywings.be

Skywings Flight Training biedt een unieke opleiding lijnpiloot aan, waarbij je dankzij het nieuwe ‘work & Fly’ programma in drie jaar lijnpiloot wordt, voor ‘slechts’ € 41.900! En dit voor een opleiding met 50% meer vlieguren dan het wettelijke minimum!

De basisopleiding vindt plaats in de USA voor een periode van vier maanden, gevolgd door een combinatie van werken met de theorie-opleiding voor lijnpiloot. Dat werk wordt door ons geregeld, en maakt deel uit van de opleiding. De fondsen die je hiermee verdient, worden gebruikt om het laatste deel van de opleiding te betalen. Op die manier blijft het te investeren bedrag relatief laag en hoef je achteraf geen grote schulden meer af te betalen. Na de theorie volgt de advanced fase van de opleiding in Antwerpen; gevolgd door 48u Multi Crew / Jet Orientation in België op Boeing 737 simulator.

Daarnaast bieden wij een ‘Fast Track’ programma aan. Hier krijg je exact dezelfde opleiding; het enige verschil is, dat er niet wordt gewerkt tijdens de theorie-opleiding; waardoor de totale duur van de opleiding op twintig maanden komt. De kostprijs van het ‘Fast Track’ programma bedraagt € 85.900.

Wij streven naar ‘Quality over Quantity’. Een strenge screening vooraf vormt samen met een 310 uren programma op geavanceerde vliegtuigen met G1000/G500 glass cockpit, een ideale mix om piloten van topniveau af te leveren! Een uitgebreide UPRT training op Extra 300 is ook voorzien in het pakket! We werken enkel met ervaren instructeurs, die allen ook een uitgebreide airline ervaring hebben.

Na de opleiding gaan we actief mee op zoek naar een baan en kun je vijf uur per maand op onze FNPT II simulator blijven zijn aan de slag bij voorname Europese maatschappijen o.a. Brussels Airlines.

Meer informatie vind je op www.skywings.be

Skywings Flight Training
Antwerp Airport
Luchthavenlei 1 bus 29
2100 Antwerpen
België
office@skywings.be
www.skywings.be