Bedrijf

Contactinformatie Skywings Flight Training

Adres
Antwerp Airport- Luchthavenlei 1-Hangar 104B
2100 Deurne
Belgie
Telefoonnummer
+32-38865970
Website
www.skywings.be

Skywings Flight Training leidt mensen op tot lijnpiloot. Ze doen dat door vanaf dag 1 een“airline environment” te voorzien met enkel ervaren lijnpiloten als instructeur. Daarnaast bieden ze na het afstuderen nog 3 jaar “aftercare” aan om de vergunningen en skills na het afstuderen geldig te houden.

3 Redenen om voor Skywings te kiezen:

Kwaliteit
De combinatie van ervaren instructeurs, moderne glass cockpit vliegtuigen, een uitgebreid APS-MCC programma en een gloednieuwe campus zorgen ervoor dat je als student alle tools aangereikt krijgt om niet alleen voor je examen als piloot te slagen, maar ook nog eens een hoge slaagkans te hebben tijdens een airline interview.

Airline-environment
Skywings Flight Training focust op het opleiden van lijnpiloten door lijnpiloten. Zo kunnen we studenten opleiden met de correcte knowledge, skills en attitude, en dat vanaf de eerste dag op school. Je APS-MCC training vindt plaats op onze A320-simulator en wordt afgewerkt op een full flight simulator om je zo dicht mogelijk bij de “real deal” te brengen.

After-care
Skywings heeft een uitgebreide “aftercare”. Na het afstuderen hou je nog 3 jaar je vergunningen skills op peil. Je komt ook
elke maand trainen in onze Airbus-simulator. Zo blijven je skills in topconditie en hoef je je geen zorgen te maken over hoe de
markt zal zijn als je afstudeert.

Fast track of werken en studeren combineren
Bij Skywings kies je tussen een snel programma van 2 jaar en een “work&study” programma van 3 jaar. Elk jaar zet Skywings ook een vacature uit voor de “Skywings Scholarship”. Daarin kunnen kandidaten na een extra selectie deeltijds werken in onze operations en betalen ze een pak minder voor hun opleiding. Met 290 vlieguren en 48 uur APS-MCC, gaan we ook nog eens een pak boven het minimum aantal uren dat nodig is voor je brevet.

Get ready for takeoff: www.skywings.be of via info@skywings.be

Skywings Flight Training
Antwerp Airport
Luchthavenlei 1 Hangar 104B
2100 Deurne
België
office@skywings.be
www.skywings.be