Bedrijf

Contactinformatie Luchtvrachtmedewerker Warehouse – Niveau 2 – BOL

Adres
Diamantlaan 29
Hoofddorp
Website
https://www.rocva.nl/MBO-onderwijs/MBO-Colleges/MBO-College-Airport

Algemene informatie
Als Luchtvrachtmedewerker Warehouse zorg je ervoor dat goederen op de juiste tijd en de juiste plek aankomen. Elke dag komen er duizenden goederen aan die van de ene plek van de wereld naar de andere verplaatst moeten worden. Jij zorgt ervoor dat dit voorspoedig verloopt. Je helpt onder andere mee met het stapelen van goederen op pallets of vliegtuigplaten en houdt hierbij rekening met de grootte van het vliegtuig of de vrachtwagen.

Vakken
Tijdens de opleiding leer je hoe je luchtvracht voorbereidt en klaar zet voor transport. Je werkt samen met partijen die goederen afleveren en ophalen en hebt contact met klanten (mondeling en via de telefoon). Je vult papieren in over de vracht en controleert deze, doet kennis op over de safety en security en werkt volgens de regels van de wetgeving Gevaarlijke Goederen. Ook leer je hoe je een heftruck bestuurt en bedient.

Toelatingseisen
Om te worden toegelaten tot deze opleiding moet je voldoen aan een van de volgende eisen:

  • Mbo-diploma Entree niveau 1
  • Vmbo-diploma-basis diploma

Toekomstmogelijkheden
Je kunt na deze opleiding verder gaan met de opleiding Logistiek Teamleider. Ga je aan het werk dan kun je aan de slag bij diverse afhandelaren, zoals KLM Cargo, Menzies, Swissport en dnata.

Duur van de opleiding
De opleiding duurt 1 jaar.

Waar
MBO College Airport
Diamantlaan 29, Hoofddorp

Voor meer informatie:
www.luchtvaartopleiding.nl
www.mbocollegeairport.nl