Bedrijf

Contactinformatie Luchtvrachtmedewerker – dnata – Niveau 2 – BBL

Adres


Algemene informatie
Als luchtvrachtmedewerker zorg je voor de afhandeling van luchtvracht. Je vervult een belangrijke rol in het logistieke proces op een luchthaven. Jij zorgt ervoor dat jouw vracht op de juiste tijd op de juiste plek terechtkomt.
Je ontvangt en controleert inkomende vracht en laadt exportvracht op pallets en vliegtuigplaten. Je werkt veel samen met klanten en collega’s die vliegtuigen of vrachtauto’s inladen. Voor dit beroep moet je dus goed met mensen kunnen omgaan.

Vakken
In samenwerking met dnata (een snel groeiende luchtvaartafhandelaar, onderdeel van de Emirates Group) is een snel groeiende luchtvaartafhandelaar) is er de mogelijkheid om een 1-jarig incompany BBL-traject te volgen waarin je al werkend en lerend wordt opgeleid tot luchtvrachtmedewerker.
Je komt voor 1 jaar in dienst bij dnata en gaat 4 dagen per week het vak in de praktijk op Schiphol leren. Daarnaast volg je 1 dag in de week theorielessen op locatie waarbij je van alles leert over werken met luchtvracht.

Toelatingseisen
Om te worden toegelaten tot deze opleiding moet je voldoen aan een van de volgende eisen:
– Mbo-diploma entree-opleiding niveau 1
– Vmbo-diploma-Basis

Toekomstmogelijkheden
Na afronding van deze opleiding kun je aan  het werk bij afhandelaren zoals dnata, KLM Cargo, Menzies, Swissport en Viggo.

Duur van de opleiding
De opleiding duurt 1 jaar

Waar
MBO College Airport
Diamantlaan 29, Hoofddorp