Bedrijf

Contactinformatie KLM Flight Academy

Adres
Burg. J.G. Legroweg 43
9761 TA EELDE
Nederland
Telefoonnummer
050-3098300
Website
www.klmflightacademy.nl
E-mail
info@klmfa.nl

Volg de tweejarige vakopleiding tot verkeersvlieger met financiële zekerheden bij de KLM Flight Academy en word bij één van de beste vliegscholen ter wereld opgeleid tot verkeersvlieger bij KLM!

WORD VERKEERSVLIEGER BIJ KLM

Maak je droom waar bij KLM Flight Academy
Als student aan de opleiding bij de KLM Flight Academy word je een écht vak geleerd, namelijk dat van verkeersvlieger! Tijdens je baan als verkeersvlieger is de cockpit je werkplek en de wereld je kantoor; geen dag is hetzelfde! Na het met goed gevolg doorlopen van de strenge selectie ben jij zeker van een plaats binnen de opleiding.

Samen met jouw medestudenten volg je de tweejarige opleiding tot verkeersvlieger. Tijdens de opleiding zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak én zorgen we er voor dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om na het behalen van je vliegbrevet aan de slag te gaan. Zo volg je aan het einde van de opleiding een Type Ratin 777 waardoor je direct aan de slag kunt als Second Officer op de B777 bij KLM!

Word opgeleid bij één van de beste vliegscholen ter wereld
Bij de KLM Flight Academy is kwaliteit de standaard, we streven er naar om bij de beste vliegscholen ter wereld te behoren.
Wij zijn een toekomstbestendig, vooruitstrevend en hoogwaardig opleidingsinstituut voor jou als student. Je wordt tijdens je studie onderwezen door de beste specialisten in hun vak, je vliegt op moderne toestellen en simulators en krijgt veel persoonlijke begeleiding. Wij hebben alle kwaliteiten in huis om er voor te zorgen dat jij wordt opgeleid tot een hoogwaardige verkeersvlieger bij KLM. Bovendien vinden wij net als KLM duurzaamheid belangrijk. Zo verwachten wij dat jij binnen een paar jaar vlieglessen volgt op elektrische vliegtuigen!

Volg een opleiding zonder financiële risico’s
KLM en KLM Flight Academy vinden het belangrijk dat iedereen met het juiste talent en ambitie verkeersvlieger kan worden, ongeacht de financiële draagkracht van bijvoorbeeld ouders of familie. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat je de kosten van de opleiding kunt financieren, maar bieden wij ook financiële garanties: als je niet binnen 5 jaar na afronden van de opleiding een baan als verkeersvlieger bij KLM is aangeboden, neemt ons garantiefonds de financiering over. Zo is geregeld dat jij zonder financiële zorgen kan starten aan de opleiding.

Krijg een baan na afronding van de opleiding
Als je de KLM Flight Academy succesvol hebt doorlopen heb je zekerheid dat je bij KLM een baan aangeboden krijgt. Meestal is dit binnen afzienbare tijd na de opleiding, maar het kan ook wat langer duren afhankelijk van de behoefte van KLM. Mocht er wachttijd ontstaan dan zorgt KLM Flight Academy er voor dat je je vaardigheden up-to-date kan houden. Tevens zijn er mogelijkheden om na afloop van je vliegopleiding verder te studeren voordat je aan de slag gaat in de cockpit. Zodat jij je persoonlijk kan blijven ontwikkelen!

Ga een onvergetelijke studententijd tegemoet
Tijdens je opleiding woon je op onze campus op het vliegveld Eelde. Leuk én gezellig! Samen met je medestudenten woon en studeer je op de campus en werk je aan het zelfde doel; verkeersvlieger worden! Dát schept een band en je bouwt vriendschappen op voor het leven! Als lid van onze studentenvereniging Corps Adspiranten Verkeersvlieger onderneem je daarnaast samen leuke activiteiten en is er ruimte voor ontspanning.

KLM Flight Academy
Burg. J.G. Legroweg 43
9761 TA Eelde
050-3098300
info@klmfa.nl
www.klmflightacademy.nl