Bedrijf

Contactinformatie G air Training Centre

Adres
Aeródromo Municipal de Ponte de Sor
7400 601 Ponte de Sor
Portugal
Telefoonnummer
+351 242 240 110
Website
www.GAirG.com
E-mail
info@GAirG.com

Is de baan van Beroeps- / Verkeersvlieger of een Hoge School opleiding in Luchtvaartvakken jouw droom?

G Air Training Center

G Air heeft recent een van de grootste luchtvaart training centra in de wereld gebouwd, waar studenten uit diverse landen worden opgeleid voor ATPL, CPL (vleugelvliegtuig of helikopter), Vlieginstructeur, Cabin Crew of voor top luchtvaartbanen aan de grond. De school heeft accommodatie voor 450 studenten direct “on campus” in Ponte de Sor, Portugal. Naast de directe vliegopleiding verzorgt G Air ook “on campus” Bachelor- en Master Degrees en zelfs Postgradute diploma’s in luchtvaartvakken.

One Stop Shop

G Air Training Center is een vliegschool met 35 jaar ervaring en heeft duizenden piloten en ander vliegpersoneel getraind, die nu werkzaam zijn bij grote maatschappijen over de hele wereld. Zij traint een nieuwe generatie piloten met de nieuwste technologie die beschikbaar is in een internationale omgeving. G Air is partner met een aantal van de grootste spelers in de luchtvaart. Wij zijn onder andere Approved Training Provider voor Jeppesen Boeing, IATA en Emirates Aviation University.

Size Does Matter

Deze school is een van de grootste luchtvaart training centra ter wereld, met een oppervlakte van meer dan 24.000 vierkante meter. Ze heeft een groot auditorium (220 stoelen), conferentie zalen, klaslokalen, briefing rooms, lounges, studeerruimtes, wasserij, bibliotheek en een internationaal restaurant. Verder bieden we diverse sporten en recreatiemogelijkheden in het pittoreske Ponte de Sor, het nabij gelegen stuwmeer en op de campus.

G Air Training Center heeft een grote investering gedaan in een bijzonder modern opleidingsinstituut op het vliegveld van Ponte de Sor met een nieuwe 1.800 meter lange landingsbaan voorzien van verlichting en ILS (Instrument Landing System), dat bijna exclusief door de school gebruikt wordt.

Portugal

De school is gelegen op circa een uur rijden van Lissabon waar het weer meer dan 300 dagen van het jaar perfect is voor Training, Natuur en Cultuur. Hierdoor kan zij haar studenten een perfecte leef- en trainingsomgeving bieden en omdat er in Portugal een BTW vrijstelling geldt op vliegopleidingen, kunnen we onze opleidingen goedkoper aanbieden dan andere landen.

Kom kijken!

Leer G Air Training Center kennen tijdens een volledig verzorgde reis naar onze basis in Ponte de Sor, Portugal!

De school biedt u de mogelijkheid om op 12 en 13 maart a.s. kennis met ons te maken. Deze kennismaking omvat retourvlucht Amsterdam – Lissabon, transfer, maaltijden, presentaties, rondvlucht bij de school, overnachting Hotel Lago Montargil, en een bezoek aan Ponte de Sor en Lissabon.