Bedrijf

Contactinformatie Flight Illusion

Adres
Laan van de Ram 29-B
7324 BW Apeldoorn
Telefoonnummer
+31 (0) 55 2000129
Website
www.flightillusion.com
E-mail
info@flightillusion.com

Ook bij het leren vliegen is het zo: oefening baart kunst! Zeker als het op leren vliegen aankomt! Oefening en training zijn belangrijk, maar ook tijdrovend en daarom vaak ook duur. Een vliegtuig aan de grond houden om tijdens een ab-initio training enkel de positionering en werking van de instrumenten uit te leggen is kostelijk. Maar ook een navigatievlucht zou zoveel efficiënter kunnen zijn als ze eerst voorbereid wordt. Om dan nog niet te spreken over het weer dat in Nederland of België niet altijd toelaat om te vliegen.

OEFENEN OP DE GROND: DOELTREFFEND LEREN IN DE LUCHT

Niet evident. Maar wel op te lossen. Want heeft u al eens aan een simulator gedacht?
Flight Illusion, gebaseerd in Apeldoorn, heeft in elk geval de perfecte oplossing voor u.

START FLYING

Met een General Aviation simulatiepaneel wordt een antwoord geboden op al deze uitdagingen en ontdekt u een betrouwbaar en realistisch simulator dat het perfecte trainingstoestel is. Alle procedures, van start-up tot navigatie, kunnen er bijzonder waarheidsgetrouw op geoefend worden.

Alle buttons en switches zijn volledig functioneel en elk instrument gedraagt zich precies zoals tijdens een echte vlucht. De Force Feedback Yoke -dat volledig zelf ontwikkeld werd-, de throttles, Trim en Flap zorgen ervoor dat deze simulatie de realiteit bijzonder dicht benadert. Zo kunnen studenten èn ervaren piloten hun vlucht keer op keer oefenen om de efficiëntie en kwaliteit van de echte trainings- vluchten drastisch te verbeteren.

ZOWEL VOOR VLIEGSCHOOL ALS VOOR DE GEOEFENDE PILOOT

Het paneel is een ideaal opleiding- of trainingssimulator voor zowel de vliegschool als de particulier. Geef zowel uw getrainde piloten als studenten de kans om vluchten te oefenen of voor te bereiden met ons bijzonder waarheidsgetrouwe General Aviation simulatiepaneel dat bovendien volledig aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker. Overigens biedt Flight illusion ook simulatie- oplossingen voor Robinson 22 helicopters. Op het bedrijf in Apeldoorn staat een volledige setup met een 160° visueel systeem.

LAAT JE OVERTUIGEN

Neem plaats, start de motor, geef full throttle, voel de voegen op de grond tijdens het rollen op de startbaan en de turbulentie in de lucht tijdens het vliegen. Eens je achter het stuur zit van ons Panel Center ervaar je de échte waarde van simulatie. Alle details van het instrumentenbord zijn waarheidsgetrouw nagebootst en het niveau van realisme blijft verbazing wekken.

Zin om overtuigd te worden? Vraag prijs of bel nu voor een demo naar +31 (0) 55 2000 129 of mail naar sales@flightillusion.com