Bedrijf

Contactinformatie Flight Academy Breda Aviation

Adres
Bredasebaan 3
4744 RZ Bosschenhoofd
Telefoonnummer
+31 165 318167
Website
www.breda-aviation.nl

Bij Breda Aviation kun je terecht voor een breed aanbod aan vliegopleidingen. Zij verzorgen de opleidingen tot sportvlieger, verkeersvlieger en vlieginstructeur. Tevens geven zij trainingen voor bevoegdverklaringen, hernieuwde afgiftes, profchecks en examens.

Piloot worden is een kinderdroom. Flight Academy Breda Aviation kan deze droom werkelijkheid laten worden en jou opleiden tot volwaardig verkeersvlieger.

De opleiding bij Breda Aviation is een modulaire dagopleiding wat inhoudt dat de theorie- en praktijkopleiding gelijk lopen. Hierdoor krijgt de leerstof meer betekenis en kun jij gelijk gaan doen waar je voor bent gekomen: Vliegen!

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organisation) en al haar opleidingen voldoen aan de laatste Europese normen. De school bestaat al meer dan 30 jaar, heeft een ruime ervaring als het aankomt op vliegen en staat garant voor kwaliteit. Zij is gevestigd in een eigentijds pand en voorzien van een moderne vloot.

De vliegopleidingen van Breda Aviation worden verzorgd door een professioneel team, in een gemoedelijke sfeer en met een persoonlijke benadering. Klassen bestaan uit max. 10 leerlingen zodat je optimaal begeleid wordt gedurende de opleiding en er voldoende ruimte is voor goed contact tussen jou en de instructeurs.

Breda Aviation heeft een gemotiveerd en zeer ervaren instructeursteam. Zij zijn al jarenlang werkzaam in de luchtvaart en nemen veel ervaring mee die zij graag overdragen aan hun leerlingen. De instructeurs zullen jou gedurende de opleiding begeleiden, sturen, motiveren en naar het niveau brengen waaraan een verkeersvlieger dient te voldoen zodat je klaar bent voor de volgende stap: Een baan in de commerciële luchtvaart!

Flight Academy Breda Aviation plaatst haar studenten bij goed aangeschreven vliegmaatschappijen. Zij geven jou, via een op maat gemaakte skill training, dat laatste stukje ondersteuning om opperbest voorbereid de sollicitatieprocedure in te gaan. Een baangarantie bestaat echter niet. Je zult jezelf altijd voor 200% moeten inzetten tijdens sollicitaties, maar dan ben je ook volledig ‘ready for take-off’.

Enjoy the sky, learn to fly!

Flight Academy Breda Aviation
Bredasebaan 3
4744 RZ Bosschenhoofd
Telefoon +31 165 318167
E-mail info@breda-aviation.nl
Websitehttp://www.breda-aviation.nl