Bedrijf

Contactinformatie AIS Flight Academy

Adres
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad
Nederland
Telefoonnummer
0320-268799
Website
www.aisflightacademy.com
E-mail
info@aisflightacademy.com

Kijk jij naar ieder vliegtuig in de lucht en denk je: vloog ik daar maar? wil jij baanzekerheid? Kortom: wil jij niets liever dan piloot worden? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij AIS Flight Academy in Lelystad.

Baanzekerheid met het Airline Pilot Programme

Vlieg je toekomst tegemoet!

AIS Flight Academy is een geïntegreerde vliegschool voor iedereen die verkeersvlieger wil worden. Wij geven de theorie-en praktijklessen in eigen beheer in Nederland. Voor studenten die het Airline Pilot Programme volgen wordt al tijdens de opleiding de resultaten geëvalueerd en wordt er een arbeidsovereenkomst als First Offi cer aangeboden. Na het succesvol afsluiten van de opleiding tot piloot stroomt de student door naar AIS Airlines. Zo biedt AIS Flight Academy studenten de mogelijkheid om vlieguren en ervaring op te doen, waardoor ze makkelijker kunnen doorstromen naar een andere luchtvaartmaatschappij. Momenteel heeft AIS Airlines diverse routes in Nederland, Duitsland en Zweden. Meer informatie over onze opleiding en de AIS Airlines traject kun je vinden op onze website.

Heb jij het in je?

Je dient minimaal 17 jaar oud te zijn, een afgeronde MBO4/HAVO/ VWO- diploma met Engels, natuurkunde en wiskunde in bezit te hebben. Uiteraard dien je als toekomstig piloot over meer specifieke kwaliteiten te beschikken waarvan doorzettingsvermogen een hele belangrijke is. Ben je gemotiveerd en voldoe je aan de bovenstaande eisen meldt je dan nu aan voor de uitgebreide selectie zodat je snel weet of ook jij in je hebt om piloot te worden. We kijken daarbij of jij het in je hebt om op 11 kilometer hoogte het hoofd koel te houden. Ook een vliegtest en een medische keuring zijn nodig om te bepalen of je piloot kunt worden.

Wil je meer weten over AIS Flight Academy? Wij houden regelmatig informatiedagen. Wij staan dan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast krijg je een rondleiding door de school, kun je in de hangaars onze vloot bekijken en mag je een proefvlucht in de simulator maken. Meld je direct aan voor de eerstvolgende informatie-ochtend of middag op onze website
www.aisflightacademy.com Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0320-268799. Kijk alvast eens op www.aisflightacademy.com.

AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad
telefoon 0320 – 268799
e-mail info@aisflightacademy.com
website www.aisflightacademy.com of www.aisairlines.com