Bedrijf

Contactinformatie AIS Flight Academy

Adres
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad
Nederland
Telefoonnummer
0320-268799
Website
www.aisflightacademy.com

Kijk jij naar ieder vliegtuig in de lucht en denk je: vloog ik daar maar? wil jij baanzekerheid? Kortom: wil jij niets liever dan piloot worden? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij AIS Flight Academy in Lelystad.

Baanzekerheid met Het AIS Airlines Cadet Programme

Vlieg je toekomst tegemoet!

AIS Flight Academy is een geïntegreerde vliegschool voor iedereen die verkeersvlieger wil worden. Wij geven de theorieen praktijklessen in eigen beheer in Nederland. Er kan een keuze worden gemaakt uit meerdere trainingsprogramma’s. Wij bieden onder meer het AIS Airlines Cadet Pilot Programme met baanzekerheid en fi nancieel ondersteuning door AIS Airlines. De tweede variant is het Airline Pilot Programme. Hier ben je niet gebonden aan AIS Airlines met bijbehorende type rating en kun je direct solliciteren bij een luchtvaartmaatschappij. Daarnaast kan gekozen worden voor de Integrated ATPL (A) opleiding. Deze vorm van opleiding bestaat uit een basis opleiding en ook hier ben je niet gebonden aan AIS Airlines. Meer informatie over onze training programma’s kun je vinden op onze website.

Heb jij het in je?

Je moet minimaal 17 jaar oud zijn en een MBO4/HAVO/VWO- diploma met Engels, natuurkunde en wiskunde hebben. Uiteraard moet je als toekomstig piloot wel over een aantal specifieke kwaliteiten beschikken. Voldoe je aan de eisen en ben je gemotiveerd, dan mag je meedoen aan een selectieprocedure. We kijken daarbij of jij het in je hebt om op 11 kilometer hoogte het hoofd koel te houden. Ook een vliegtest en een medische keuring zijn nodig om te bepalen of je piloot kunt worden.

Meer weten? Kom naar onze informatiedagen!

Wil je meer weten over AIS Flight Academy? Iedere derde maandag van de maand houden wij een informatie avond. Wij staan dan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast krijg je een rondleiding door de school, kun je in de hangaars onze vloot bekijken en mag je een proefvlucht in de simulator maken. Meld je direct aan voor de eerstvolgende informatie-avond op onze website www.aisflightacademy.com Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0320-268799. Kijk alvast eens op www.aisflightacademy.com.

AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad
telefoon 0320 – 268799
e-mail info@aisflightacademy.com
website www.aisflightacademy.com of www.aisairlines.com