Bedrijf

Contactinformatie Airport Hospitality & Facility Services Niveau 2

Adres


Algemene informatie
Droom je ervan om Steward / Stewardess te worden of in Travel & Hospitality te werken? Maar heb je eerst nog een niveau 2-opleiding nodig om door te stromen? Dit is een brede opleiding die jou voorbereidt op een vervolgopleiding op niveau 3 of 4. We besteden aandacht aan het vak van steward(ess), travel & hospitality en facilitaire dienstverlening. Allemaal beroepsgroepen waar hospitality super belangrijk is. Gastvrijheid, goede service en klantvriendelijkheid: daar draait het om! Je doet je werk altijd voor anderen, voor bijvoorbeeld klanten, reizigers of passagiers.
In de module facilitaire dienstverlening leer je van alles over ruimtes gebruiksklaar maken, vergaderservices, catering, schoonmaken en kleine reparaties.
In de modules steward(ess) en travel & hospitality ga je aan de slag met werken in een vliegtuig of een hotel. Je leert verschillende luchtvaartcodes. Ook topografie en kennis over bestemmingen komen aan bod.
Daarnaast krijg je Engels en maak je kennis met Duits, Frans en Spaans. Engels heb je het hele jaar door. Uiteindelijk ga je samen met je klasgenoten een internationale reis voorbereiden. En daarna ook samen op reis!

Toelatingseisen
Deze opleiding heeft een verplicht kennismakingsgesprek. na je aanmelding krijg je hier meer informatie over. Instroom via een passende Entree-opleiding. Ook met VMBO-B ben je van harte welkom. Heb je deze niet, neem dan toch contact met ons op via mbocollegeairport@rocva.nl.

Toekomstmogelijkheden
Als je klaar bent, heb je een diploma Medewerker Facilitaire Dienstverlening. Je kunt bij allerlei bedrijven op en buiten Schiphol aan de slag. Dat kan bijvoorbeeld op een vergaderlocatie, in een hotel, bij een schoonmaakbedrijf, in de catering. Want facilitaire dienstverlening is superbreed.

Duur van de opleiding
De opleiding duurt één jaar (vier periodes van 10 weken; in de vierde onderwijsperiode ga je tien weken op blokstage en ben je de vijfde dag meestal op school).

Waar

MBO College Airport
Opaallaan 25, Hoofddorp

Voor meer informatie:
www.luchtvaartopleiding.nl
www.mbocollegeairport.nl