Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 1 augustus 2013 t/m zaterdag 3 augustus 2013
Locatie
Arnemuiden

Stichting Wings to Victory, in samenwerking met diverse luchtvaartbedrijven, weer de Zeeuwse Luchtvaartdagen op het vliegveld Midden Zeeland aan de Calandweg in Arnemuiden.

Dit interessante en gezellige evenement, dat vorig jaar zo’n 10 000 bezoekers trok, biedt een keur aan activiteiten en informatie voor jong en oud op het gebied van de huidige, maar ook historische luchtvaart in Zeeland.

Zo hopen we verschillende moderne en oude (oorlogs)vliegtuigen te mogen ontvangen met als belangrijkste item een unieke volledig gereconstrueerde Duitse ME109 jager uit WOII.Er worden zweefvluchten verloot, kinderen kunnen een gratis vlucht maken. De hangars van de luchtvaartbedrijven staan open en er is de mogelijkheid om met flightsimulators te experimenteren.

Behalve op luchtvaartgebied zijn er ook allerlei andere activiteiten te beleven.

Men kan getuige zijn van re-enactments (militair en civiel/Zeeuws), optredens van een Pipes & Drumband, een show van militaire voertuigen. Belangrijk onderdeel is ook altijd de Zeeuwse braderie, kramen waar echte Zeeuwse zaken of hebbedingetjes te vinden zijn. Voor kinderen is er tevens een apart programma georganiseerd.

De Stichting Wings to Victory is uiteraard ook present met een informatiestand over haar activiteiten. De ontwikkelingen van de organisatie van het programma van de Zeeuwse Luchtvaartdagen zijn te volgen via de website van de stichting: www.wingstovictory.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.