Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 28 augustus 2015 t/m zaterdag 29 augustus 2015
Locatie
Breda International Airport
Meer informatie
vliegshow.com

De VSV Breda Airshow is het resultaat van een unieke samenwerking. Studenten van de Vliegtuigbouwkundige Studievereniging ‘Leonardo da Vinci’ en Breda International Airport NV zijn samen initiatiefnemers van de airshow, die in 2015 voor de derde keer georganiseerd wordt. In 2010 en 2012 hebben al succesvolle edities plaatsgevonden met respectievelijk 5.000 en 12.000 bezoekers. De veelbelovende VSV Breda Airshow 2015 zal wederom veel bezoekers trekken. Op 29 augustus 2015 zal Breda International Airport wederom het decor zijn van indrukwekkende demonstraties vanuit allerlei takken van de luchtvaart.

Op, om en boven de runway zal er een airshow plaatsvinden. Dit is een groot openbaar evenement waarbij wij als doel hebben de vele aanwezige toeschouwers te enthousiasmeren voor de luchtvaart. Dit evenement zal daarom gratis toegankelijk zijn. De airshow zal inzoomen op innovatie in de luchtvaart door de jaren heen.

Ook zal er tijdens deze editie van de airshow wederom een business-to-business congres plaatsvinden, exclusief voor onze VIP-bezoekers. Dit congres, dat “Dutch Powered Innovation” als thema draagt, is een bijeenkomst waar vooraanstaande bedrijven uit de luchtvaartindustrie hun visie op het gebied van innovatie in de luchtvaart zullen delen.

Na een succesvolle editie in 2012 met 12.336 bezoekers, verwachten wij dit jaar ruim 12.000 bezoekers op de VSV Breda Airshow 2015

Meer informatie: https://vliegshow.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.