Evenement

Algemene informatie

Datum
zondag 2 oktober 2016
Aanvangstijd
10:00
Eindtijd
17.00
Locatie
Vliegveld 77, 8560 Wevelgem (Be)

Wevelchem – Op zondag 2 oktober zetten honderden bedrijven de deuren weer voor je open op Voka Open Bedrijvendag en Gryphon Cleaning is ook van de partij.

Gryphon Cleaning is sinds 2005 gespecialiseerd in het reinigen/polijsten van kleine vliegtuigen en is actief op vliegvelden in de Benelux, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Op de nieuwe locatie te Wevelgem kun je de kneepjes van het vak leren en zelf je vliegtuig, caravan, boot of auto behandelen. In de sample store kan je gespecialiseerde producten en polijsttoestellen uitproberen. Alles (z)onder begeleiding, zoals je wil.

Wat ga jij polijsten?

Op zondag 2 oktober 2016 neemt Gryphon Cleaning deel aan de Voka Open Bedrijvendag. Je kan dan zelf zien en ervaren hoe kleine vliegtuigen gereinigd en gepolijst worden. De Ercoupe 415-G, ons demovliegtuig uit 1949, zal zeker aanwezig zijn. Ook de trainingstafel wordt opgezet waar je verschillende poliermachines en producten kan uitproberen. Wist je trouwens dat de vleugels van vele kleine vliegtuigen overtrokken zijn met textiel? Hoe reinig je dat en wat met onderhoud? Alle technieken die gebruikt worden voor vliegtuigen zijn uiteraard ook geldig voor caravans, boten en auto’s. Nieuwsgierig? Kom langs en laat je inspireren.
Van harte welkom tussen 10 en 17u.
Graag tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.