Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 22 mei 2020 t/m zondag 24 mei 2020
Locatie
S

Tijdens Hemelvaartsweekeinde wordt het ècht Brabants gezellig op Breda Airport!

Weekend. Even rust en de tijd om plannen te maken voor de komende weken. Nu de overheid de Corona-regels voor vliegers via NOTAM heeft verruimd, mag eindelijk het hele gezin weer mee. Of maximaal één vriend van buiten de familie. Er kunnen dus weer plannen worden gemaakt voor leuke trips met het club-, eigen- of huurvliegtuig. Hemelvaartsdag, aanstaande donderdag 21 mei, is de eerste vrije dag waarop een trip kan worden gepland waardoor het hele gezin er even uit kan vliegen, letterlijk.

Breda International Airport zorgt ervoor dat onze faciliteiten in optima forma voor je klaarstaan. Corona-proof en veilig voor iedere bezoeker. Met een extra snufje Brabantse Gezelligheid om er een gedenkwaardige topdag van te maken. Wat kun je verwachten op Breda Airport/EHSE tijdens Hemelvaartsdag?

De gratis koffie, cappucino, chocolademelk en de vier gratis fietsen voor bezoekende vliegtuigen waren er altijd al. Daar voegen we tijdens Hemelvaart aan toe:

1. Alle bezoekende vliegtuigen krijgen een GRATIS Breda Airport CAP van Hassing Quality Headwear t.w.v. 25 Euro. Keuze uit twee kleuren.

2. Alle bezoekende vliegtuigen krijgen een GRATIS BAKJE AARDBEIEN, ècht vers van het land. Liefhebbers kunnen meer kopen tegen democratische prijzen.

3. West-Brabant is de regio van asperges en aardbeien. Op Hemelvaartsdag hebben we asperges, eerste kwaliteit, dagvers gestoken, geschild en hygiënisch verpakt voor €8,00 per kilo (circa 16 asperges/portie voor 2 personen). Spelregel: voor je vertrek telefonisch aangeven hoeveel kilo je wilt. Dan ligt het voor je klaar bij aankomst op EHSE!

4. Typisch voor Brabant: we hebben voor iedereen warme worstenbroodjes, van de beste warme bakker in Roosendaal. Corona-proof geserveerd.

5. En natuurlijk is er Kees Snack! Als alternatief voor De Cockpit (gesloten vanwege Covid-19) is Kees Snack een uitkomst. De frietwagen op de spotterplaats aan de Zuidkant van het vliegveld heeft sinds jaar en dag alles in huis voor de inwendige mens: friet & snacks, blikjes fris en ijsjes!

Met de vier gratis beschikbare fietsen ben je in een wip aan en overkant van het veld. Al wandelend binnen 5 minuten. Wil je je bestelling liever nuttigen bij je vliegtuig? Je kunt à la carte bestellen via de Havendienst. Onze ophaalservice levert alles bij je vliegtuig af. Voor afvalbakken vlakbij de flightline wordt gezorgd.

Voor het lange Pinksterweekend (29 mei tot en met 1 juni a.s.) hebben we vergelijkbare plannen in voorbereiding. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de details!

Breda Airport Team – Havendienst/Tower: +31-(0)-165-312470 – havendienst@breda-airport.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.