Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 20 juni 2015 t/m zondag 21 juni 2015
Aanvangstijd
09.00
Eindtijd
19.00 (20-06); 19.00 (21-06)
Locatie
Teuge Airport
Meer informatie
www.wingswheelsgoggles.nl

Tijdens Wings Wheels and Goggles is er enorm veel te zien op vliegveld Teuge.

WWG heeft alles in zich van een Airshow en meer, veel meer. WWG is naast een vliegshow ook een lifestyle evenement in dezelfde stijl als het ook door Classic Events georganiseerde Concours d’élégance op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Er is veel te zien en te doen voor het publiek en op diverse plekken op het terrein vindt u artiesten, catering punten, winkeltjes, klassieker restaurateurs en meer.

Zo geeft het Flying Circus, die met 2 Boeing Stearmen naar het evenement komen, een paar keer per dag een uniek optreden waardoor u een kijkje krijgt in het ontstaan van de luchtvaart. Sergeant Wilson’s Army show geeft een spetterend optreden met muziek uit de jaren 40 en 50. En op de Taxibaan, dus dichtbij het publiek zullen een aantal supercars kijken of ze kunnen winnen in een sprint met een Pitts special. Een stuntvliegtuig met een 9 liter motor met 260 pk.

Misschien het belangrijkste onderdeel van het evenement is wel de Great Race. Een rally met open vooroorlogse auto’s en klassieke vliegtuigen. De titel van de rally komt van de hilarische film uit 1965 met Tony Curtis “The Great Race”. Het verhaal is gebaseerd op een race van New York naar Parijs in het begin van de 20ste eeuw. De in die tijd erg populaire lange afstands races werden vaak georganiseerd door kranten – om zodoende nieuws te creëren – in samenwerking met autofabrikanten, die de voordelen van een automobiel ten opzichte van paard en wagen wilden bewijzen.

Meer informatie: www.wingswheelsgoggles.nl

Tickets voor het evenement kunnen online worden besteld.

2 reacties op “VIDEO Wings Wheels and Goggles 2015

  1. […] juni 2010 |192 keer bekeken LELYSTAD– Tijdens het publieksevenement Wings, Wheels & Goggles op vliegveld Teuge, in het weekend van 20- 21 juni, kunnen belangstellenden nog plaatsen boeken voor […]

  2. […] juni 2015 |0 keer bekeken LELYSTAD– Tijdens het publieksevenement Wings, Wheels & Goggles op vliegveld Teuge, in het weekend van 20- 21 juni, kunnen belangstellenden nog plaatsen boeken voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.