Evenement

Texel Fly-In 2018

Algemene informatie

Texel Fly-in 2018
Datum
vrijdag 24 augustus 2018 t/m zondag 26 augustus 2018
Aanvangstijd
08:00
Eindtijd
21:00
Locatie
Texel International Airport, Postweg 120, De Cocksdorp, 1795 JS Nederland
Meer informatie
www.texelflyin.nl

Texel Fly-in 2018 vind plaats op vrijdag 24 augustus t/m zondag 26 augustus 2018.

Texel International Airport organiseert voor de 10e keer de grootste Fly-In van Nederland met deelname van honderden vliegtuigen vanuit heel Europa.

Wat maakt de Texel Fly-In zo bijzonder?
In de eerste plaats de gastvrijheid van de havenmeesters: Ed (vader) en Mike (zoon) de Bruijn. Maar ook de bijzondere ligging van het vliegveld op het prachtige Waddeneiland Texel. Deelnemers uit verschillende Europese landen (met name. België, Engeland, Duitsland en Frankrijk) komen speciaal voor dit evenement naar Texel. Hierdoor krijgt de Fly-In ook een internationaal karakter. Het evenement wordt ook bezocht door geïnteresseerden, die niet direct bij de vliegerij betrokken zijn.

Doel
Het evenement heeft tot doel vliegers en belangstellenden samen te laten komen en de deelnemers de mogelijkheid te bieden kennis en ervaring op te doen en uit te wisselen, het sluiten van nieuwe (of het hernieuwen van reeds bestaande) vriendschappen. Kortom: verbroedering voor het behoud en de promotie van de General Aviation, ook wel kleine luchtvaart genoemd. De Texel Fly-In biedt een uitstekende gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen. Hetgeen het vliegerschap en de veiligheid ten goede kan komen.

Het volledige programma kunt u hier bekijken, hieronder een impressie van Texel Fly-in 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.