Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 31 oktober 2013
Aanvangstijd
19.00
Locatie
Amsterdam

AMSTERDAM – Voor iedereen die beroepsmatig bij de luchtvaart betrokken is of die op een andere manier geïnteresseerd is in de luchtvaart, start op donderdag 31 oktober a.s. de RAC luchtvaartcursus.

Vele vragen die u altijd al had over de luchtvaart, zoals: hoe blijft een vliegtuig in de lucht; wat kunnen de oorzaken zijn van een vliegtuigongeluk; hoe onderscheid je een Boeing 787 van een Airbus A-330 en hoe werkt luchtverkeersleiding, wat waren precies de problemen bij de Dreamliner, worden bij deze luchtvaartcursus beantwoord.

De geschiedenis van de luchtvaart wordt onder andere uitgediept. Uiteraard worden de laatste actualiteiten rond Airbus, Schiphol, KLM, Veiligheid en de Boeing 787 niet vergeten. Cursisten krijgen een uitvoerig boek mee en een cursusavond duurt ongeveer drie uur. De cursusleider is luchtvaartspecialist en professioneel docent Richard Vermij.

In het verleden is de cursus al diverse malen en met veel succes gegeven op Schiphol en de Aviodrome. De ervaring leert dat zowel geïnteresseerde ‘amateurs’ als luchtvaartprofessionals, die nog niet zo lang in de luchtvaart werkzaam zijn en hun kennis willen uitbreiden, veel plezier van de cursus kunnen hebben. Personeel van luchtvaartmaatschappijen en andere gerelateerde bedrijven kregen hernieuwde kennis of deed deze voor het eerst op tijdens lessen over bijvoorbeeld de anatomie van een luchthaven, de ontwikkeling van de KLM, vliegtuigtypen en nog veel meer.

Al meerdere jaren staat Vermij garant voor een hoge kwaliteit aan kennisoverdracht over alle mogelijke onderwerpen uit de historische en moderne luchtvaart. Hij is ook medeauteur van het boek “100 jaar vliegen voorbij”.

De cursus wordt op zes donderdagavonden gegeven om 19.00 uur vanaf 31 oktober te Amsterdam.
Meer informatie over de RAC luchtvaartcursus is te vinden op www.luchtvaartcursus.nl en is te krijgen via cursusleider Richard Vermij:
tel. 06 155 18 331 of  info@luchtvaartcursus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.