Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 27 september 2019 t/m zondag 29 september 2019
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Stadtlohn-Vreden EDLS
Meer informatie
www.niftrikair.eu

STADTLOHN – ForeFlight en NiftrikAir van 27 tot en met 29 september 2019 op Airport Stadtlohn – Vreden (EDLS) een gezamenlijk seminar om de mogelijkheden van ForeFlight te verkennen.

Het seminar speelt in op een groeiende behoefte aan informatie onder piloten die ForeFlight willen gaan gebruiken. Bij piloten die Foreflight al gebruiken, bestaat toenemende interesse gebruiken om meer meer mogelijkheden onder de knie krijgen en/of te weten wat er allemaal mee mogelijk is.

Ook bestaat er behoefte aan informatie over hoe de huidige avionica-systemen en soms wat oudere avionica systemen kunnen communiceren met ForeFlight en welke mogelijkheden daarvoor bestaan.

Daarnaast blijkt er veel interesse te bestaan om te bekijken hoe oudere systemen kunnen worden omgebouwd en waar dan rekening mee kan/moet worden gehouden om gebruik te kunnen maken van de moderne middelen als ForeFlight.

Tevens bestaat er een trainingsbehoefte hoe men ForeFlight en avionica systemen daadwerkelijk optimaal kunnen gebruiken tijdens het vliegen. Er zijn talloze zaken die enorm veel gemakkelijker zijn geworden dan vroeger. Maar er kleven ook keerzijdes aan waarop zal worden ingegaan tijdens het seminar. Door simpelweg een aantal nieuwe technieken aan te leren, gaat er vaak een wereld aan nieuwe mogelijkheden open.

Een team van ForeFlight (onder meer uit Amerika en Duitsland), Jeppesen en NiftrikAir zal een breed scala aan onderwerpen behandelen in zowel het Duits als Engels. Er is daarbij genoeg ruimte ingebouwd om op vragen in te gaan.

Het aantal aanmeldingen is gelimiteerd. Voor eten en drinken wordt gezorgd inclusief een barbequw op zaterdagavond. Wie een van de geselecteerde hotels boekt, wordt gedurende het weekend met een shuttle van en naar het hotel gebracht.

Aanvullende informatie en aanmeldingen kan via deze link gebeuren.

https://www.niftrikair.eu/index.php/seminar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.