Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 16 augustus 2014 t/m zondag 17 augustus 2014
Locatie
Lelystad Airport

LELYSTAD – Op 16 en 17 augustus staat Luchtvaart-Themapark Aviodrome in het teken van (lucht)transport. Speciaal voor dit weekend haalt Aviodrome kenmerkende (transport)vliegtuigen en vrachtwagens naar het park, waar bezoekers ze van dichtbij kunnen bewonderen. Tevens gaat Aviodrome terug in de tijd met de Living History Group.

Op 16 en 17 augustus leren bezoekers van Aviodrome alles over ‘Planes & Trucks’ en alle mogelijke relaties daartussen. Tijdens dit weekend zijn – naast de gebruikelijke collectie van Aviodrome – diverse (transport)vliegtuigen en vrachtwagens te zien in het themapark. Bezoekers kunnen hun vragen stellen aan de ervaren medewerkers.

Living History Group
Bezoekers van ‘Planes & Trucks’ wanen zich tijdens het evenement even in WO2. De Living History Group, bestaande uit War 93rd BG Rem.Grp, War Re-enactment Group en War Horses, slaan namelijk hun kampen op bij Aviodrome. Het doel van deze groep is om de militaire geschiedenis in leven te houden door middel van het uitbeelden van eenheden uit de militaire historie. Ze komen met diverse transportmiddelen, waaronder vrachtwagens en motoren.

Programma Planes & Trucks
Houd de komende weken de website www.aviodrome.nl en Facebook in de gaten voor alle informatie over het evenement. Aviodrome is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Certificaat van uitmuntendheid 2014
Luchtvaart-Themapark Aviodrome heeft deze week een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen door TripAdvisor®. Albert Kraai, Vestigingsmanager Aviodrome: “Wij zijn erg trots op dit certificaat, vooral omdat het is gebaseerd op klantbeoordelingen. We willen alle gasten bedanken die een beoordeling over Aviodrome op www.tripadvisor.nl hebben geschreven”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.