Evenement

Algemene informatie

Teuge Airport
Datum
zaterdag 7 september 2019
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Teuge Airport

Piloot en Vliegtuig blaast op zaterdag 7 september 2019 op International Airport Teuge (EHTE) een oude succesformule nieuw leven in: de General Aviation airfair.

Deze rond de eeuwwisseling op Lelystad Airport (EHLE) door het magazine georganiseerde airfairs, konden zich destijds vanwege het GA-karakter verheugen in een constant groeiende belangstelling bij zowel bezoekers als standhouders. De overname van het blad destijds door het Britse Reed Elsevier haalde hier echter een streep door de rekening ‘want veel te kleinschalig’.

Bij voldoende belangstelling kunnen bezoekers tijdens de komende airfair kennis nemen van door standhouders aangeboden luchtvaartproducten in de meest brede zin van het woord. Ook kunnen seminars worden georganiseerd omdat de organisatie beschikt over twee zalen met onder meer beamers. Daarnaast is iedereen die nieuwe of tweedehandsvliegtuigen en/of onderdelen in de aanbieding heeft er welkom. Het airfair terrein grenst aan de taxibaan van Teuge zodat eventueel ook proefvluchten met potentiële kopers kunnen worden gemaakt.

Aanvullende informatie: airfairteuge@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.