Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 23 april 2016
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
16.00
Locatie
Rotterdam The Hague Airport

ROTTERDAM Op zaterdag 23 april 2016 organiseert de stichting AIRnieuws Nederland weer een luchtvaartbeurs. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaart enthousiast om allerlei luchtvaart¬gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar voor het eerst plaats in het nieuwe Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, op de eerste verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, dus AIRnieuws Nederland nodigt dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 23 april 2016 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Ook Rotterdam The Hague Airport zal vertegenwoordigd op de Luchtvaartbeurs die gehouden wordt in het WorldHotel Wings.
De luchthaven zal met een informatiestand aanwezig zijn en biedt tevens de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven voor een kijkje achter de schermen tijdens een bus-rondrit. Operationeel is het (in tegenstelling tot voorgaande jaren) waarschijnlijk niet mogelijk om fotostops te houden tijdens deze rit.
Deze (gratis) rondleiding vindt plaats op dezelfde dag van 14.00 tot ca. 15.30 uur.
Inschrijven hiervoor kan alleen in de informatiestand op de beurs vanaf 10.00 tot 13.00 uur (echter: zolang er plaats beschikbaar is!) Om teleurstellingen te voorkomen is tijdige aanmelding dus gewenst.
Neemt u dan uw identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort) mee en wees bewust dat er géén vloeistoffen en scherpe voorwerpen mee mogen tijdens de rondleiding.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis en kost €1,- het eerste uur, daarna €2,- per uur. Een dagkaart kost €10,-.

Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station en vanaf Metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 20-25 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Tafels van circa 140×80 cm kunnen gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge, zie contactgegevens bovenaan dit bericht.

2 reacties op “Luchtvaartbeurs stichting AIRnieuws

  1. River Hofland schreef:

    Ik wil graag een tafel reserveren, zijn er nog tafels vrij? Ik kan de contactgegevens niet vinden.

  2. Hans Goldbach schreef:

    Dames gratis? Discriminatie! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.