Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 24 september 2016
Aanvangstijd
10:00
Eindtijd
16.00
Locatie
Oostwold Airport

OOSTWOLD AIRPORT- Op 24 september organiseert Vliegveld Oostwold alweer de 2de Open Hangar Day. De historische
vliegtuigen en de modernere vliegtuigen die vliegveld Oostwold als basis hebben, zijn zaterdag tijdens de Open Hangar Day van dichtbij te bezichtigen, o.a. de P51-D Mustang Damn Yankee, de Harvard AT-6, de Boeing Stearman en de Piper Cub. Dit jaar zal Heli Holland uit Emmercompascuum aanwezig zijn met een leshelikopter.

In de onderhoudshangaar kunt u terecht voor uitleg over vliegtuigtechniek en er worden de hele dag demonstraties van onderhoud en restauratie van vliegtuigen gegeven. Een doorlopende presentatie laat unieke beelden zien van de restauratie van de Piper Cub PH-TOM.

Het sfeervolle vliegveldrestaurant Hangar 28 moet u zeker niet overslaan. Met al zijn facetten uit de geschiedenis van Vliegbedrijf Tom van der Meulen en van de passie van haar eigenaar is het een mooie plek om te genieten van een kop koffie en een plak Groninger poffert.

Voor een mooi assortiment bijna onbreekbare lichtgewicht werpvliegtuigjes kunt u tijdens de Open Hangar Day bij de stand van Flyteam terecht. Een gratis vliegtuigje van Flyteam ligt klaar voor de kinderen die deelnemen aan de Open Hangar Day fotospeurtocht (zolang de voorraad strekt).

Bij mooie weer geniet u vanaf het terras van de vliegtuigen en kunt u in een 4-persoons of 6-persoonsvliegtuig instappen voor een rondvlucht boven het Oldambt (€ 35,00 per persoon).

Zaterdag 24 september 10.00-16.00 uur, gratis toegang: Vliegveld Oostwold, Polderweg 28, Oostwold Oldambt.

Informatie ook op: www.oostwold-airport.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.