Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 1 november 2013 t/m zondag 3 november 2013
Locatie
Lelystad Airport

LELYSTAD  – In het weekend van 2 en 3 november 2013 kan iedereen die geïnteresseerd is in vliegsimulatie bij Simcenter een kijkje komen nemen bij de professionele full motion Boeing 737-800 Flight Simulator. De Open Dagen van Simcenter vallen samen met het Flight Simulator Weekend bij de Aviodrome, naast Simcenter op  de luchthaven Lelystad.

De Boeing 737-800 Flight Simulator zal een groot deel van de dagen actief zijn. Wanneer de full motion simulator niet wordt gebruikt, kunnen de bezoekers van de Simcenter Open Dagen onder deskundige begeleiding een kijkje nemen in de cockpit van de simulator, waarbij ze een uitgebreide toelichting krijgen. En dat is leuk voor iedereen; zowel voor vakantiegangers die nooit voorbij de gepantserde deur van de vliegtuigcockpit komen, als voor piloten die na hun opleiding ook eens willen kennismaken met de Boeing 737.

Full motion
Belangstellenden die tijdens het Flight Simulator Weekend zelf willen vliegen in de full motion Boeing 737-800 Flight Simulator bij Simcenter, kunnen gebruik maken van een bijzondere aanbieding die alleen dit weekend geldig is en deze vooraf reserveren. U wordt dan voor een bijzonder ´Open Dag-tarief´ tijdens uw ´vlucht´ begeleid door een professionele instructeur. Desgewenst kunt u maximaal twee passagiers meenemen in de cockpit en tussentijds wisselen. Reserveren kan via www.simcenter.nl, voor vluchten op vrijdag 1 t/m zondag 3 november tussen 09.00 en 21.00 uur. Uiteraard mag u tijdens uw vlucht filmen en fotograferen.

Vliegervaring
Simcenter is gevestigd naast de Aviodrome op de luchthaven Lelystad aan de Arendweg 37. Alle bezoekers van de Simcenter Open Dagen ontvangen tijdens deze dagen een kortingscheque voor en voordelige vliegervaring op een later moment in de Boeing 737-800 Flight Simulator.
Alleen tijdens de Open Dagen geldt de aanbieding waarbij u 20 minuten lang vliegt voor slechts € 39,50 pp. in de full motion Boeing 737-800 Flight Simulator. Daarbij mag u – maximaal 2 – passagiers meenemen (en tussentijds wisselen). Kijk voor meer informatie op www.simcenter.nl/FS2013 of bel 0320-288030.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.