Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 2 november 2013 t/m zondag 3 november 2013
Locatie
Lelystad Airport

LELYSTAD  – In het weekend van 2 en 3 november 2013 kan iedereen die geïnteresseerd is in vliegsimulatie bij Simcenter een kijkje komen nemen bij de professionele full motion Boeing 737-800 Flight Simulator. De Open Dagen van Simcenter vallen samen met het Flight Simulator Weekend bij de Aviodrome, naast Simcenter op  de luchthaven Lelystad.

´Full Motion´
De Flight Simulator van Simcenter wordt dagelijks gebruikt voor de professionele training van piloten. De cockpitinrichting in de simulator is identiek is aan die van een moderne Boeing 737-800. Dankzij zes bewegende poten en een krachtige computerbesturing is de vliegervaring in de simulator identiek aan die in een echte Boeing 737. Daarom zijn simulatortrainingen onmisbaar bij de moderne opleiding van beroepspiloten. Op 2 en 3 november kan iedereen op de Luchthaven Lelystad komen kijken hoe die training met behulp van een simulator in zijn werk gaat.
Piloten
De Boeing 737-800 Flight Simulator zal een groot deel van de dagen actief zijn. Wanneer de full motion simulator niet wordt gebruikt, kunnen de bezoekers van de Simcenter Open Dagen onder deskundige begeleiding een kijkje nemen in de cockpit van de simulator, waarbij ze een uitgebreide toelichting krijgen. En dat is leuk voor iedereen; zowel voor vakantiegangers die nooit voorbij de gepantserde deur van de vliegtuigcockpit komen, als voor piloten die na hun opleiding ook eens willen kennismaken met een verkeersvliegtuig als de Boeing 737.
Vliegervaring
Simcenter is gevestigd naast de Aviodrome op de luchthaven Lelystad aan de Arendweg 37. Alle bezoekers van de Simcenter Open Dagen ontvangen tijdens deze dagen een kortingscheque voor en voordelige vliegervaring op een later moment in de Boeing 737-800 Flight Simulator.Kijk voor meer informatie op

www.simcenter.nl/FS2013  of bel 0320-288030.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.