Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 22 mei 2014
Aanvangstijd
12:00 uur
Eindtijd
15:00 uur
Locatie
Maastricht Airport
Meer informatie
www.pilotenopleiding.nl

We’ll give you wings

Een carrière in de Luchtvaart begint steeds vaker op Maastricht Aachen Airport. Daar zit European Aviation Agency, EAA Pilotenopleiding. Hét opleidingscentrum voor verkeersvliegers.

Wij verzorgen werving en selecties van de studenten, begeleiding en coaching tijdens de opleiding en hulp bij het vinden van een baan bij een van de grotere luchtvaartmaatschappijen. Emirates, Qatar Airways, Transavia, Air Contractors, Ryanair, Easyet, German wings en Lufthansa Cityline zijn voorbeelden van afnemers van onze afgestuurde piloten.

Heb jij altijd al een spannende en uitdagende carrière gewild? Over de hele wereld werken in het mooiste kantoor dat er bestaat? Dan is een baan als verkeersvlieger wat voor jou!

European Aviation Agency (EAA), gevestigd te Maastricht Airport, biedt al meer dan 22 jaar met veel succes haar studenten een complete vliegopleiding in het buitenland aan, die aansluit bij de aanname-eisen van alle grote internationale luchtvaartmaatschappijen. EAA verzorgt vanaf de eerste dag voor een theorie en praktijk gemengde opleiding volgens Europese Wetgeving. Je krijgt training op verschillende soorten kisten en zogenoemde simulators met als einddoel je internationale Europese vliegbrevet (conform PART-FCL). Ook is het mogelijk om je opleiding af te sluiten met een type rating op de airbus A320 waardoor je meteen aan de slag kunt bij een grote Airliner.

Onder leiding van Marisia Piatkowski heeft EAA al 22 jaar ervaring. Door haar bevlogen en persoonlijke aanpak stuurt en begeleidt zij samen met het Spaanse Gestair (ATO-TRTO) haar jongens en meisjes op weg naar hun ultieme doel:

Een baan als PILOOT

De inloopdagen worden iedere donderdag georganiseerd. Hier kun je je voor aanmelden via de mail of per telefoon.

Je kunt je aanmelding via ons e-mail adres info@pilotenopleiding.nl  of telefonisch via +31 (0)43 3 650 640 Bovenstaande open dagen vinden plaats op Maastricht Airport. Op deze dagen kun je ons persoonlijk vragen stellen. Tevens kun je praten met onze ex-leerlingen die werkzaam zijn als piloot.

De voorlichtingsmiddag begint rond 12.00 en zal zo’n drie uur duren. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ouders of vrienden mee te nemen. U moet zich voor één van deze open dagen aanmelden met opgave van het aantal personen dat bij de open dag aanwezig wenst te zijn.

Aangezien wij graag elke geïnteresseerde genoeg tijd en aandacht willen geven, zullen wij maar een beperkt aantal mensen ontvangen. Na aanmelding krijgt u een bevestiging met de exacte tijden thuisgestuurd. Wij hopen U op één van deze dagen te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

EAA Pilotenopleiding
European Aviation Agency B.v.
Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht Airport
The Netherlands

Phone: +31 (0)43 3 650 640