Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 2 juni 2018
Aanvangstijd
10.00 uur
Eindtijd
17.00 uur
Locatie
Vliegveld Middenmeer

Open dag Fly-In vliegveld middenmeerZaterdag 2 juni is de open dag en Fly-In van Vliegveld Middenmeer.

De Open Dag en fly in van Vliegveld Middenmeer betekent een inmiddels jarenlange traditie van vermaak en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud.

Gedurende de hele dag kunt u als bezoeker van ons veld getuige zijn van de verrichtingen van onze “Micro Light Aircraft”. Daarnaast zijn er die dag diverse demonstraties van flight-simulators en standhouders. Verder verwachten wij een demonstratie van een heuse SAR “search-and-rescue” helikopter van de kustwacht. En als klap op de vuurpijl kunt u getuige zijn van de verrichtingen van een bezoekend Sukhoi M26 Aerobatics vliegtuig!Vanaf ons heerlijke en deels overdekte terras kunt u alles op uw gemak aan u voorbij zien komen onder het genot van een hapje en een drankje. En als u dat wilt kunt u de vliegtuigen ook van dichtbij bekijken natuurlijk! Voor de kleintjes hebben wij deze dag een prachtig springkussen beschikbaar dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Overweegt u per vliegtuig (MLA only….) te komen? U betaalt die dag geen landingsgeld, er staat gratis appeltaart en koffie klaar voor u en uw eventuele passagier!

LET OP: het veld is PPR! Dus voorafgaand aan uw bezoek wel eerst even contact opnemen met onze havenmeester. Houd er rekening mee dat het veld vanwege demonstraties tijdens de open dag twee of drie keer kort gesloten zal zijn. De havenmeester informeert u graag verder.

Voor meer info over ons veld en de geldende procedures: www.vliegveldmiddenmeer.nl

1 reactie op “Open dag en Fly-In Vliegveld Middenmeer

  1. Fred Verheul schreef:

    Kunnen wij als spotters ook een kijkje komen nemen op het vliegveld om foto’s te maken, en mogen we ook vrij over het vliegveld beweging en wat de regels zijn

    Vriendelijke Groet,

    F.Verheul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.