Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 21 juli 2018
Locatie
Strand Knokke, Zeedijk 8300 Knokke-Heist, België
Meer informatie
nsaf.be

NORTH SEA AIR FESTIVAL

Het North Sea Air Festival vind plaats op zaterdag 21 juli in Knokke-Heist, België.

Een ware belevenis voor jong en oud en een ongeëvenaard schouwspel. Dat is kort samengevat waar het North Sea Air Festival voor staat. Op zaterdag 21 juli vindt in Knokke-Heist, België, de 1ste editie van deze impressionante vliegshow plaats. De organisatie lanceert hiermee de eerste vliegshow ooit in ons land boven de zee en zal de bezoekers trakteren op spektakel, plezier en ongeëvenaarde wow-momenten. Een echte aanrader en must see voor de hele familie!

Dubbel genieten met toptalenten
Het North Sea Air Festival is niet één maar twee keer genieten van het beste wat de burgerluchtvaart te bieden heeft. Tijdens het North Sea Air Festival op zaterdag 21 juli worden bezoekers vanaf 18u 00 ondergedompeld in de magie van de luchtvaart. Spectaculaire demonstraties van straaljagers, oldtimers en helikopters zorgen er samen met de indrukwekkende stunts van internationale vliegteams voor dat het publiek naar de hemel blijft staren. De boeiende randanimatie maakt deze show helemaal af!

Daar waar andere shows eindigen, gaat het North Sea Air Festival verder met zijn adembenemende show bij een magische zonsondergang. Bij het vallen van de avond zal er duizelingwekkende luchtacrobatie worden gepresenteerd bij een ondergaande zon. Topentertainment gegarandeerd.

Gratis toegang
Bezoekers kunnen het North Sea Air Festival gratis bijwonen en van het luchtvaartspektakel genieten vanop het strand van Knokke-Heist. De organisatie voorziet ook speciale package deals waarbij bezoekers de show vanop een speciale tribune op het strand of als VIP kunnen ervaren.

Innovatie en veiligheid

Het North Sea Air Festival is een nieuwe vliegshow en naast de International Sanicole Airshow de tweede burgerluchtvaartshow in België die jaarlijks georganiseerd zal worden. Luchtvaartfanaat Koen Staut en Sanicole Airshow Director Geoffrey Buekenberghs hebben voor dit project de handen in mekaar geslagen om samen met hun team het concept van een airshow boven zee, dat al jaren ingeburgerd is in het Verenigd Konikrijk en Frankrijk ook in ons land te introduceren. Beide heren dragen veiligheid, kwaliteit en innovatie bijzonder hoog in het vaandel.

Absolute topaffiche
Het volledige programma van de eerste editie wordt in de komende weken bekend gemaakt, maar met het F-16 demo team van de Belgische Luchtmacht, de Britse B-17 bommenwerper uit de 2e Wereldoorlog en het gerenommeerde Breitling Jet Team uit Frankrijk heeft de organisatie al headliners om van te smullen. Het North Sea Air Festival wordt dan ook synoniem voor een totaalspektakel waarin alle facetten van de luchtvaart aan bod komen.

Aanvullende informatie: https://nsaf.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.