Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 19 april 2014
Aanvangstijd
10:00
Eindtijd
16.00
Locatie
Regardz Airport Hotel Rotterdam

ROTTERDAM – Op zaterdag 19 april 2014 organiseren de stichtingen AIRnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society weer een luchtvaartbeurs.
De luchtvaartbeurs vindt net als vorig jaar plaats in het Regardz Airport Hotel Rotterdam, tegenover de oprijlaan naar Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Gedurende de dag kunnen bezoekers rondritten maken over het platform voor het maken van foto’s en een blik ‘achter de schermen’ van de luchthaven werpen. Hiervoor dienen bezoekers zich vooraf aan te melden op de website van Rotterdam The Hague Airport. Dit kan vanaf eind maart.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.  Voor meer informatie:   over AIRnieuws Nederland zie www.airnieuws.nl. 
Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart­gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.  Meer informatie over de Dutch Aviation Society is te vinden op www.scramble.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.