Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 20 april 2019
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
16.00
Locatie
Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport

ROTTERDAM – Op zaterdag 20 april 2019 wordt er weer een luchtvaartbeurs georganiseerd op Rotterdam The Hague Airport.

Deze beurs vindt zijn oorsprong in het najaar van 1996 toen de eerste beurs werd georganiseerd onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Nog steeds is deze beurs dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het Worldhotel Wings, op Rotterdam The Hague Airport. Dit hotel is gelegen naast de terminal, adres: Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam. In het hotel zullen, in de zaal “Dreamliner” op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 april 2019 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Om tussendoor even bij te komen van alle activiteiten is de bar van het hotel een prima plaats om onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13, afslag 11. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage van het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis. Het vierde uur parkeren kost € 1,–, daarna € 2,– per uur. Een dagkaart kost € 10,–.

Het Worldhotel Wings is ook uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar. De RET Metrolijn E levert een snelle en makkelijke verbinding naar en van de luchthaven vanaf Den Haag Centraal station en Rotterdam Centraal station. De reistijd van het RET Metro Station Meijersplein met buslijn 33 bedraagt slechts enkele minuten. Vanaf het Centraal station van Rotterdam is de luchthaven ook bereikbaar met buslijn 33 (reisduur ongeveer 25 minuten). De bushalte bevindt zich naast het Worldhotel Wings.

Toegang tot de luchtvaartbeurs bedraagt € 3,– per persoon. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Er zijn nog een beperkt aantal stands beschikbaar voor luchtvaarthobbyisten, die zelf iets willen aanbieden. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.luchtvaartbeurs-dsc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.