Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 26 maart 2016
Aanvangstijd
10
Locatie
Lelystad Airport

LELYSTAD – Luchtvaart-Themapark Aviodrome presenteert op zaterdag 26 maart een grote luchtvaartbeurs. De burgerluchtvaart én de militaire luchtvaart staan dan centraal.

Alle facetten van de luchtvaart en daaraan gerelateerde hobby’s worden belicht. Bezoekers kunnen speciale tickets aanschaffen die ook recht geven op toegang tot het museum.

Luchtvaart-Themapark Aviodrome en de beurszalen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers vinden er alles op het gebied van burgerluchtvaart en militaire luchtvaart! Verenigingen, clubs en stichtingen presenteren zich aan het publiek.

Daarnaast worden er allerlei items (boeken, bouwdozen, modellen, verzamelingen) tentoongesteld en te koop aangeboden. Natuurlijk is tijdens de beurs ook het museum te bezichtigen. Maar let wel op: de tijd vliegt namelijk bij Aviodrome!

Tickets
Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. De speciale e-tickets (alleen geldig op 26 maart) kosten 9,95 euro en zijn verkrijgbaar via de webshop van Aviodrome op www.aviodrome.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.