Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 28 maart 2015
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Lelystad Airport

LELYSTAD AIRPORT – Luchtvaart-Themapark Aviodrome presenteert op zaterdag 28 maart een grote luchtvaartbeurs. De burgerluchtvaart én de militaire luchtvaart staan dan centraal. Alle facetten van de luchtvaart en daaraan gerelateerde hobby’s worden belicht. Bezoekers kunnen speciale tickets aanschaffen die ook recht geven op toegang tot het museum.

Luchtvaart-Themapark Aviodrome en de beurszalen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers vinden er alles op het gebied van burgerluchtvaart en militaire luchtvaart! Verenigingen, clubs en stichtingen presenteren zich aan het publiek. Daarnaast worden er allerlei items (boeken, bouwdozen, modellen, verzamelingen) tentoongesteld en te koop aangeboden. Natuurlijk is tijdens de beurs ook het museum te bezichtigen. Maar let wel op: de tijd vliegt namelijk bij Aviodrome!

Tickets
Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. De speciale e-tickets (alleen geldig op 28 maart) kosten 9,95 euro en zijn vanaf begin maart uitsluitend verkrijgbaar via de webshop van Aviodrome op www.aviodrome.nl.

1 reactie op “Luchtvaartbeurs Aviodrome Lelystad

  1. Mike schreef:

    Goede middag.
    Ik had ff een vraagje weet u wanneer er een vliegtuigen beurs is en waar ik kan inschrijven want ik heb spullen die ik wil verkopen ( vliegtuig modellen en kopjes en kotszakjes en bestek en nog meer) weet u een paar website’s of heeft u ook nog binnen kort een beurs. Ik hoor nog van u.
    M.V.G Mike Stam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.