Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 21 januari 2017
Locatie
Hilversum
Meer informatie
www.facebook.com

HILVERSUM – Aero Club Hilversum-Amsterdam (ACHA) organiseert op zaterdag 21 januari op vliegveld Hilversum een zgn. Luchtvaart Carrièredag. Aan deze voorlichtingsdag nemen een aantal vooraanstaande instanties deel, waaronder de Koninklijke Luchtmacht, Vliegopleiding EPST, In Holland, ROC MBO Airport, Martin Air Flightacademy, TIO en de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

Deze instanties krijgen in het clubhuis van de ACHA de ruimte om informatie te geven over hun activiteiten en uit te leggen wat de carrièremogelijkheden in de luchtvaart zijn. Na jaren van onzekerheid zit de luchtvaart nu duidelijk in de lift en is een succesvolle toekomst voor jonge mannen en vooral ook vrouwen zeker weer mogelijk.

De ACHA bestaat al bijna 70 jaar en telt circa 400 leden. Zij komen uit het hele land vanwege de unieke sfeer op de vliegclub en vliegveld Hilversum, de groenste luchthaven van Nederland. Iedereen kan lid worden van de vliegclub, ook als je nog geen brevet hebt en vaak kan dat een begin zijn van een carrière in de luchtvaart. Met als thema “lerend vliegen en vliegend leren” kun je al met clubleden meevliegen zodra je in opleiding bent.

De ACHA beschikt dan ook over een gekwalificeerde vliegschool (ATO). De vliegclub heeft veel te bieden. Uiteraard staat vliegen voorop maar naast vlieglessen organiseert de ACHA ook veel sociale (vlieg)activiteiten, zoals clubvluchten, social afternoons en evenings, clubexcursies en workshops met professionals.

Heb jij altijd al in de luchtvaart willen werken of ben je op zoek naar een professionele vliegopleiding? Kom dan op 21 januari naar de ACHA luchtvaartcarrièredag en maak vanaf 11.00 uur kennis met de diverse toekomstmogelijkheden in de luchtvaart met alle informatie onder één dak.

Voor meer informatie bezoek onze Facebookpagina: facebook.com/aeroclub.hilversum/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.