Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 12 oktober 2013
Aanvangstijd
09.30
Eindtijd
17.00
Locatie
Avidrome Lelystad Airport

LELYSTAD – Het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome organiseert in samenwerking met Luchtvaartnieuws.nl voor de derde keer een grote luchtvaart en reiswereld beroepen- en opleidingenmarkt op zaterdag 12 oktober 2013. Geïnteresseerden in een baan in het toerisme of in de luchtvaart kunnen op deze dag terecht voor alle informatie over hun toekomst. Ook kan er direct contact worden gezocht met werkgevers, opleiders en vertegenwoordigers van de beroepsgroep.

De luchtvaart beroepen- en opleidingenmarkt is bedoeld voor studenten, schoolverlaters en gekwalificeerde werkzoekenden die een opleiding willen volgen tot of een baan ambiëren binnen de luchtvaart- of reisindustrie. Velen vragen zich af of in deze tijden van crisis de luchtvaart- en reisindustrie voor voldoende werkgelegenheid kan zorgen. Deze en vele andere vragen worden door enthousiaste standhouders en gastsprekers beantwoord. Daarnaast presenteert defensie zich als werkgever. Ook andere werkgevers zijn aanwezig zoals de Luchtverkeersleiding Nederland, ArkeFly en Fokker Technologies. Voor studenten die verder willen leren zijn er vertegenwoordigers van onder andere KLM Flight Academy, Hogeschool TIO, TU Delft en diverse HBO en ROC opleiders aanwezig.

Sprekers
Op 12 oktober zullen diverse sprekers hun opwachting maken. Ook zijn mensen uit het vakgebied zoals piloten, cabinepersoneel en technici aanwezig om bezoekers informatie te verschaffen over een baan boven de wolken. Emirates gezagvoerder Jan Cocheret deelt zijn ervaringen in de theaterzaal van Aviodrome en ook een Apache Majoor-vlieger van de Koninklijke Luchtmacht vertelt, aan de hand van beelden, over zijn ervaringen als piloot in het buitenland.

Toegang
Aviodrome is zaterdag 12 oktober geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Voor bezoek aan de beroepen- en opleidingenmarkt geldt de reguliere entreeprijs van Aviodrome. Studenten kunnen de beroepen- en opleidingenmarkt en het park met korting bezoeken. Hiervoor dienen ze hun studentenpas of schoolkaart mee te nemen. Zij betalen dan geen €16,95 maar slechts €10,-. Meer informatie: www.luchtvaartnieuws.nl/beroepenmarkt of telefonisch via de  Aviodrome op  telefoonnummer 0320289842

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.