Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 14 september 2013
Locatie
Stroe
Zaterdag 14 september 2013 houden we als Joint Helicopter Pilots (www.JHP.aero ) de Dutch Heli Day. Tijdens deze dag worden er ook een aantal stands geplaatst. De dag is gratsi toegankelijk voor publiek.

Zaterdag 14 september 2013 wordt er in Stroe (Gelderland) een unieke helikopterdag georganiseerd door de JHP Joint Helicopter Pilots (Vereniging van Nederlandse helikoptervliegers).

Het is een unieke kans voor het publiek om dichtbij diverse helikopters te komen, vragen te stellen aan, en uitleg te krijgen van piloten.

Een unieke helikopterhangar zien, die zich automatisch kan laten uitklappen tot een helikopterplatform en na de landing zich automatisch kan opbouwen tot een hangar en nog vele andere activiteiten welke met luchtvaart te maken hebben.

Maar ook diverse luchtvaart gerelateerde verenigingen, stichtingen en bedrijven presenteren zich op het beursterrein.

Er zullen diverse helikopters te zien zijn, van hele kleine helikopters tot en met een Russische MI heli. Maar bijvoorbeeld ook de traumahelikopter is deze dag te bewonderen!

Dutch Heli Day 2013

1 reactie op “Joint Helicopter Pilots/Dutch Heli Day

 1. Harry van Wenum schreef:

  Beste mensen,
  Ik heb een geitenboerderij en kaasmakerij in Stroe. Mijn geiten (120 stuks) lopen buiten in de wei. De geiten zijn nogal stressgevoelig. Het overvliegen van helicopters zorgt altijd voor veel onrust (en dus melkverlies!!) in de kudde. Bij deze wil ik jullie dan ook vragen om onze boerderij en weilanden te mijden tijdens de dutch heli day. Kunnen jullie even contact opnemen zodat we e.e.a. kunnen afspreken?
  met vriendelijke groet,
  Harry van Wenum
  Wolweg 21, 3776 LM Stroe
  0342440945

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.