Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 23 november 2013
Locatie
Aviodrome Lelystad Airport

LELYSTAD – Onder leiding van dagvoorzitter Leo van der Goot vindt op zaterdag 23 november aanstaande, in het Aviodrome te Lelystad, het 2e PASSIE VOOR VLIEGEN (non-profit) jaarcongres van de Flight Deck Business Club plaats.

Met als thema “vrouwen in de luchtvaart” en spreeksters als Jose Wullings, Elly Elbertsen en Frouwke Kuijpers hoopt de organisatie dit jaar (nog) meer vrouwelijke vliegers aan te trekken.

Dit jaar is er een hoofdsponsor; de Glider Pilot Shop, opgericht door Maurits Dortu, tevens eigenaar van Light Aviation Shop en aanwezig met stands van Naviter, LXNAV en Alexander Schleicher.

Met het tweede thema; “toegepaste & moderne technieken” wordt er een gevarieerd programma aangeboden aan alle vliegers uit de kleine luchtvaart; zoals o.a. de presentaties van Michiel Klinkspoor (Cirrus Europe) over vluchtvoorbereiding & tablet applicaties en Jacqueline Hoekstra (Pilots4Pilots) over de ontwikkeling van vliegsimulatoren.

Naast de stands van de Glider Pilot Shop & de Stichtingen; Luchtvaart zonder Grenzen en de KLU Historische Vlucht kunnen de bezoekers rekenen op de aanwezigheid van o.a. Kees Aero Nautical Services, MillenAir Glider Supplies/LX Navigation Benelux, KNVvL, Bos Aviation Services, Aeroplus Aviation Software, Pocket FMS, Driessen & Rappange Luchtvaartverzekeringen, Glider Equipment & AOPA NL.FD_VK_passievoorvliegen2013

Mediapartners zijn o.a. Piloot & Vliegtuig en justairborne.com

Voor de bezoekers is er de gehele dag gratis BARISTA koffie gesponsord door Aeroplus Aviation Software (te vinden bij de stand van Bos Aviation Services).

De dag wordt, na de prijsuitreiking aan de OLC 2013 winnaars zoals Alfred Paul Alfers (ACvZ), rond 17:00 uur afgesloten met een borrel, waarbij de live muziek wordt mogelijk gemaakt door Driessen & Rappange Luchtvaartverzekeringen.

Aanmelden tot 22 november via de website of daarna aan de kassa (is duurder); Prijzen vanaf  €7,50 jeugd/studenten en €10,00 leden van FDBC/KNVvL/AOPA/NVAV. Voor meer informatie over het programma en aanmelden zie ook www.passievoorvliegen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.