Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 30 mei 2014
Aanvangstijd
12.00 uur
Eindtijd
16.15 uur
Locatie
Teuge Airport

Echt piloot worden? Stella maakt het waar!

Sta jij van kinds af aan al vliegtuigen na te staren in de lucht? Droom jij van zelf een kist aan de grond zetten in Barcelona, New York of Singapore? En ben jij iemand die niet wil blijven dromen? Dan ben je bij Stella aan het juiste adres!
Stella Aviation Academy biedt je namelijk een Integrated ATPL Programme tegen zeer gunstige voorwaarden. Uiteraard kan je goed leren, ben je 17 jaar of ouder en beheers je de Engelse taal.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor één van onze informatiedagen. De eerste stap om je droomvlucht waar te maken!

We willen graag dat je de Stella aviation academy zelf komt bekijken. Met studenten spreken en een goed idee krijgen wat het studentenleven en wat de opleiding inhoud. We kunnen je van alles vertellen maar uiteindelijk moet jij zelf de keus maken en dat kan je het beste doen door gewoon eens bij ons langs te komen en de sfeer op te snuifen. Door vragen te stellen aan onze studenten. En wie weet misschien zit je dan straks wel achter de stuurknuppel.

 Programma informatiedag

De informatiedagen vinden plaats op Teuge Airport voor kandidaten uit het gehele land, op Maastricht- Aachen Airport voor kandidaten uit Zuid-Nederland en op Schiphol Amsterdam voor kandidaten uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Het programma van elke informatiedag begint om 12.00 uur met de vertoning van een film die een impressie geeft van de opleiding Verkeersvlieger, gevolgd door een rondleiding door studenten. Daarbij kan alles bekeken worden zoals de vliegtuigen, simulatoren etc. Na een uitgebreide presentatie waarin alles wordt verteld over de opleiding en wat daarbij hoort, eindigt de informatiedag ongeveer om 16.15 uur.

Contact gegevens Stella Aviation Academy

De Zanden 59
7395 PA Teuge
Nederland
Tel: +31 (0)55 – 357 44 10
Fax: +31 (0)55 – 323 20 86
Mail: info@sa-academy.nl
Website: www.stella-aviation-academy.nl