Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 15 maart 2014
Locatie
Lelystad
Meer informatie
pilotinfo.nl

Jouw droombaan is in de lucht!

Kijk jij naar ieder vliegtuig in de lucht en denk je: vloog ik daar maar? Droom je ervan om in een grote kist de hele wereld rond te vliegen? Heb jij veel liever een cockpit als kantoor dan een stoffig hok? Kortom: wil jij niets liever dan piloot worden? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij AIS Flight Academy in Lelystad.

Vlieg je toekomst tegemoet!

AIS Flight Academy is een vliegschool voor iedereen die graag verkeersvlieger wil worden. De theorie en praktijk worden helemaal in eigen beheer in Nederland gegeven. Je hoeft dus niet eerst maanden theorieles te volgen voor je gaat vliegen, bij AIS start je namelijk gelijk met vlieglessen. Je vliegt naar bestemmingen in Nederland en Europa. Dat zijn vlieguren die ertoe doen! We hebben bovendien een uitgebreide vloot zodat er altijd voldoende vliegtuigen aanwezig zijn om jou te laten vliegen.

Open dag 

Tijdens de open dag voorzien we je van allerlei informatie ten aanzien van de opleiding en staat het personeel tot je beschikking om dingen nader toe te lichten en eventuele vragen persoonlijk te beantwoorden. Tevens krijg je een rondleiding door de Flight Academy en de hangaar met de vloot. Ook een proefvlucht in van onze moderne simulatoren behoort tot de mogelijkheden.

Je kan je hier opgeven voor de open dag.

Contact:

AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

tel: 0320 – 268799
fax: 0320 – 268876

www.pilotinfo.nl
info@pilotinfo.nl