Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 1 maart 2014
Aanvangstijd
14:00 uur
Locatie
Lelystad
Meer informatie
www.martinairflightacademy.nl

Martinair Flight Academy

De Martinair Flight Academy bestaat al bijna 40 jaren en is onderdeel van de AIR FRANCE / KLM groep. De opleiding is de oudste in Nederland die alle praktische vlieginstructie vanaf een Nederlandse luchthaven uitvoert. Hiervoor gebruiken we een moderne en jonge vloot die haar basis heeft op Lelystad Airport.

De opleiding tot verkeersvlieger resulteert in een “Frozen” ATPL, Airline Transport Pilot Licence. Met dit brevet kun je direct aan de slag bij iedere luchtvaartmaatschappij, waar ook ter wereld. Na 1500 vlieguren komt de term “Frozen” te vervallen en maak je de carrièrestap van Junior Co-Pilot naar Senior Co-Pilot.

Deze intensieve geïntegreerde dagopleiding duurt ongeveer 24 maanden. De theorie wordt met behulp van het Computer Based Training systeem klassikaal gegeven en is volledig geïntegreerd met het vliegen. Dit betekent dat vliegen en theorie elkaar steeds afwisselen, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast.

De opleiding start 3 keer per jaar. Er is maandelijks een open middag op de vliegschool, hier krijg je alle informatie die je nodig hebt en kun je de sfeer op de vliegschool komen proeven. De selectieprocedure kan ieder gewenst moment starten en kan in ca. 2-3 weken worden afgerond.

Aanmelden voor een infomiddag kan hier.

Contact:

Telefoon/ Fax:
0320 288476 /494

E-mail:
mfa.info@martinair.com

Bezoekadres:
Emoeweg 4 8218 PC Lelystad