Evenement

Algemene informatie

Datum
vrijdag 15 maart 2019
Locatie
Aviolandalaan 35 4631 RV Hoogerheide
Meer informatie
am-ts.nl

MBO Luchtvaarttechniek

Vliegtuigtechniek is een wereld op zich. Techniek voor hoogvliegers. De wereld van professionals die er dagelijks voor zorgen dat onze luchtvloot betrouwbaar is en blijft. Zonder jou wordt er niet gevlogen.
Als vliegtuigonderhoudstechnicus maak je deel uit van een wereld van grote verantwoordelijkheden waarin men werkt volgens strenge wereldwijde regelgeving. Immers een piloot vertrouwt op jouw handtekening dat het vliegtuig in orde is. Dat elk denkbaar mankement 100% is hersteld. Zodat passagiers en bemanning veilig op de plaats van bestemming komen.

Onze opleidingen
Technicus Avionica (niv. 4) – B2.
Ben je technisch en zijn elektronische snufjes echt jouw ding? Dan is de opleiding Technicus Avionica dé plek voor jou! Tijdens je opleiding leer je alles op het gebied van avionisch onderhoud.
Technicus Mechanica (niv. 4) – B1.1
Ben je technisch en zoek je een uitdaging in de luchtvaart? Dan is de opleiding Technicus Mechanica dé plek voor jou! Hier word je opgeleid tot specialist in luchtvaarttechniek: van mechanisch tot (basis) elektrisch onderhoud aan vliegtuigen en vliegtuigonderdelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.